1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

Varulv kostymer

Ingen tilgjengelige produkter

Er du klar for å skremme noen? Kle deg i et av våre fantastiske og skrekkelige VARULV-kostymer! Ifølge gammel folketro og mytologi er varulver vesen som forvandles fra menneske til ulv hver fullmåne. Som regel blir de beskrevet som farlige vesener og som ute etter å skade dyr og mennesker. Den som blir bitt av en varulv får selv forbannelsen og blir til ulv under hver fullmåne. Våre varulv-kostymer er perfekte for Halloween eller andre skrekkelige begivenheter. På vår nettbutikk har du muligheten til å velge mellom flere flotte varulv-kostymer og vårt DELUXE-kostyme er virkelig noe for seg selv. Her har du en heldekkende varulv-drakt for voksne samt hender føtter og et imponerende hode. Vi tilbyr også kostymer for tenåringer. Her finner du blant annet et tøft kostyme med varulv-hode opprevet skjorte og hansker med klør. Vi har til og med et ulve-kostyme for tenåringsjenter med en stilig kjole og varulv-lue hansker og labber.

Om varulvkostymerOm du er ute etter et originalt kostyme til Halloween, har du funnet det. Et av våre skrekkelige varulvkostymer er perfekt for sene skremmerier og hyl mot fullmånen. Den eneste faren er at vennene dine kommer til å bli så redde at de løper fra deg! Varulv-kostymer kan også brukes til andre anledninger enn Halloween, og om du er ute etter å være original kan du kle på deg et av kostymene til en kostymefest med dyrehage-tema. Om det finnes ekte varulver eller ikke vites ikke.

nUlver og varulver

nIfølge gammel folketro er varulver mennesker som kan omskape seg selv til ulver. Ordet ”varulv” betyr ”manne-ulv,” og mange tror at det er fullmånen som utløser forvandlingen fra menneske til ulv. Varulvene blir som regel framstilt som farlige, og som ute etter å skade mennesker, og de kan ha en voldsom styrke. Om varulvene finnes eller ikke er det ingen som vet, men de har vært gjenstand for svært mange filmer, bøker og fortellinger. Kanskje du kjenner til de populære TV-seriene Teen Wolf eller Buffy? Varulver finner du også i Harry Potter og i Twilight-serien. Alle disse seriene er svært populære for ungdom. Med et av våre varulv-kostymer har du muligheten til å bli varulv for en kveld. Det kan bli en skrekkelig affære!

nFlere kostymer til Halloween-festen

nDersom du er ute etter flere skumle kostymer til Halloween-festen, anbefales du å ta en titt på Halloween-temaet på våre hjemmesider. Her finner du en rekke skumle og skrekkelige kostymer. Om det ikke er varulv du vil være, er det kanskje zombie eller spøkelse? Eller kan et fantastisk skjelett-kostyme være noe for deg? Uansett hvilket kostyme du velger å kle deg ut med til Halloween, kan vi garantere at det blir en skrekkelig affære!

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.