1-4 dagers levering - Gratis frakt v/ 1.000 kr
Ingen ekstra udgifter som toll og moms
100% prismatch

Returnering av varer

Vi har laget en liten guide til hvordan du skal gå frem hvis du ønsker å returnere varer. Når du handler på Kostymer.no har du alltid 30 dagers åpent kjøp, mot at varen er i samme stand som da du mottok den og at den returneres med varens originale emballasje. Vi anbefaler at du bruker vår returseddel som er sporbar.

Returguide med 5 enkle steg

Kjøp vår returseddel

Skriv ut returseddelen og teip den på pakken som du returnerer varen(e) i

Pakk varen(e) som du ønsker å returnere i originalemballasjen

Lever pakken på postkontoret

Vi krediterer beløpet når vi har mottatt og behandlet returen din

OBS! Det er viktig at varen(e) du ønsker å returnere er i originalemballasjen, og eventuelle tilbehør skal følge med i pakken. Akkurat som da du mottok den. Ikke bryt forseglingen på parykker, kontaktlinser, sminke, øyevipper, undertøy, strømper, intime produkter og andre engangsartikler. Dette er av hygieniske årsaker. Angreretten bortfaller hvis produktene har blitt åpnet.

Hvis du har betalt med klarna og skal returnere, kan du velge å betale fakturaen for senere å bli kreditert, eller du kan logge inn på klarna og merke den aktuelle fakturaen som retur, så pauser klarna fakturaen i 14 dager. Du kan ringe klarna på 21018991.

Behandlingstiden for returnering av varer er 1-3 uker. Vi anbefaler at du sender returen med sporing. Du får en bekreftelse på e-post når returen er behandlet.

Kjøp din returseddel her

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout