1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

Halloween kostymer

Heksehatt for barn
29 kr.
Dameklovn
Veil. pris 319 kr.
309 kr.
Skinnende heksehatt
39 kr.
Morsom klovn
209 kr.
Svart kappe med hette
159 kr.
Booboo-klovn
429 kr.
Heksehatt med edderkopper
89 kr.
Skumle hoggtenner
259 kr.
Lite gresskar
269 kr.
Blodig øks gjennom hodet
49 kr.
Cruella De Ville
339 kr.
Vampyrtenner
269 kr.
Fjærkost, svart
49 kr.
Liten heksegryte
69 kr.
Djevelsett
69 kr.
Heks
149 kr.
Blodige hoggtenner
209 kr.
Sirkus klovn
Veil. pris 349 kr.
339 kr.
Trollmannsparykk og skjegg, hvit
199 kr.
Heksehatt med lilla bånd
109 kr.
Hot heks i lilla
379 kr.
Heksehatt med spenne
109 kr.
Crazy heksehatt
109 kr.
Skjelett
509 kr.
Vampyr tenner
299 kr.
Vendbar vampyrkappe i plast
149 kr.
Blodig frakk
259 kr.
DELUXE
Joker
669 kr.
Hekseparykk, svart
109 kr.
Blodige sting
69 kr.
Svart hekseparykk (61 cm)
119 kr.
Killer klovn
569 kr.
Heksekjele
89 kr.
Heksenese
39 kr.
Magisk heksehatt i rødt
129 kr.

Laster inn flere produkter...

Alt i Halloween kostymer - zombie vampyr skjelett og heksekostymer

Lyst til å arrangere en fantastisk morsom og spennende Halloween kostymer temafest for dine venner? Halloween er en god anledning men en god vampyrfest er heller ikke å forakte året rundt. \r\n

Om Halloween kostymerHalloween, eller Allehelgensaften som det heter på norsk, er dagen før Allehelgensdag, og den blir feiret 31. oktober.

Halloween har opprinnelsen sin som så mye annet fra USA, det vanlige er at barn går dør til dør med et skummelt kostyme for å tigge etter godteri. På Halloween er skillet mellom vår daglige verden og den nattlige spøkelsesverdenen nesten helt usynlig. For å feire dette kan man pynte huset med ting som symboliserer død, svart magi eller mystiske monstre. Det er også vanlig å lage til gresskar med et utskåret ansikt. I Norge slo denne feiringen fra rundt årtusenskiftet og har vokst jevnt og trutt frem til i dag.

Det er moro med en god fest men lite er morsommere enn litt skikkelig grøss. Det kan være at du er i ferd med å planlegge en ett hundre prosent Halloweenfest eller rett og slett å arrangere en generell kostymefest der du kanskje kunne tenke deg noe mer grusomt enn en grilldress fra 80-tallet.

Zombie og vampyr kostymer

Vel hvem vet hva som egentlig er mer grusomt enn en grilldress enn en zombie kostyme eller et skjelett.

Men det viktigste er tross alt å ha det moro. Og det har man med kostymefest og kanskje spesielt om en kler seg som en zombie vampyr heks eller skjelett.

Halloween har uansett blitt en utrolig populær fest allerede her i Norge og trenden ser overhodet ikke å skulle snu. Halloween kostymer henger ikke langt unna.

Halloween kostymer

For selvsagt trenger en å kle seg ut på Halloween. Det handler egentlig like mye om poden som skal ta seg en runde «trick or treat» som foreldre som skal følge barnet. Populære kostymer er nettopp dette som går på zombie vampyr skjelett og så videre.

Men glem heller ikke at det er mange av oss voksne som akkurat på denne høstlige tiden av året liker å kle oss ut på denne måten selv om vi ikke tar en runde i nabolaget for å be om godterier.

Be om godterier

Selv om det faktisk har begynt en tradisjon med voksne som også tar seg en tur til utvalgte venner og kolleger akkurat på Halloween nettopp for å skape litt more.

Men i de aller fleste tilfeller er dette selvsagt forbundet med en helt spesiell fest akkurat denne dagen.

Og det er ingenting som er så moro som å samle en gjeng med familie slekt venner og kjente for å gjøre noe litt utenom det vanlige.

Halloween fester

Og til slike Halloween fester trenger en selvsagt kostymer. Gode morsomme skremmende sexy og artige kostymer som sikrer en god fest.

Men mer enn bare kostymer trenger en kanskje også den berømte prikken over i-en som gjerne er spesialsminke som: Vampyrbitt åpent sår eller andreeffekter som kanskje kan sette en støkk i noen eller rett og slett bare komplettere ditt øvrige kostyme.

Kostymer.no er en av Norges aller største nettbutikker for kostymer. Kostymer i alle kategorier også Halloween.

Skjelett kostyme på nett

Men når vi snakker om Halloween kommer vi selvsagt inn på en rekke andre kategorier Og om du kikker på utvalget her ser du det komplette utvalget.

Ta dette skjelett for eksempel.

Vi har skjelettkjole og et noe kortere skjelettkostyme for kvinner. Meget flott utførte skjelettkostymer. I tillegg til disse to skjelettkostymene har vi også skjelettkostymer for menn her på nett butikken vår.

Også skumlere skjelettkostymer gjerne med eller uten en «Skrik» maske. Nei ikke Edvard Munch sin versjon men skrekkfilmversjonen vet du.

En annen Halloween kostyme?

Men Halloween er andre ting også. Zombier har blitt fryktelig populære for eksempel. Og bare i denne kategorien har vi akkurat nå tretten forskjellige kostymer.

\r\n \r\nNoen er kanskje mer tradisjonelt skremmende enn andre og bare se selv – for det finnes en rekke morsomme zombie-kostymer til deg og festen din.

Er du tenåring? Da kan det kanskje passe med en Zombie fotballspillerdrakt? Er du sykepleier? Ja selvsagt har vi et zombie kostyme for sykepleiere i tillegg til rockabilly kostyme – i zombie stil.

Selvsagt.

Vampyr kostymer nett

Men la oss ikke glemme de mange vampyr kostymene på nett. Og på vår kostymebutikk på nett Kostymer.no.

Vampyrkostymer kjennetegnes ofte med sine kapper med høy – virkelig høy hals. Dette er vampyrkostymer som passer utmerket på enhver Halloweenfest.

Vi har selvsagt også Halloween vampyr kostymer for barn og for begge kjønn.

Halloween hekse kostyme

Om det heller er en heks du vil være kan du sjekke utvalget under. En populære kostyme for Halloween. Og når du tenker deg om bare på det lille vi har nevnt til nå så ser du sikkert allerede at når det gjelder kostymefest og party for Halloween ja da finnes det virkelig mange muligheter.

Uansett om du vil være en sexy heks et skummelt skjelett eller hva det nå enn skulle være.

Handle på nett

Du handler dine kostymer rett her på an av Norges største og best likte nettbutikk for kostymer og festartikler. Selvsagt har du 14 dagers full returrett så om du av en eller annen grunn skulle angre på kjøpet er det bare å ta kontakt.

De aller fleste av våre kostymer kommer også i de aller fleste størrelser helt opp til XL som er en stor XL.

Legg inn en bestilling i dag og om du skal arrangere fest kan du nevne vår internettadresse på invitasjonen. Har du spørsmål er det bare å ringe.

Tilbehør til Halloween kostymer

Dersom du trenger tilbehør som sminke blod falske sår hatter parykker etc så har vi selvsagt et stort utvalg av dette. For ikke å snakke om pynt til fest.

Ta derfor en god kikk på nettsidene våre slik at du kan få inspirasjon til din Halloween fest eller party. Halloween kostymer er en av våre store spesialiteter.

Glem heller ikke at du kan vinne et gavekort på 1000 kroner ved å legge igjen fornavn og epostadresse og at vi sender alle våre kostymer og produkter til deg uten å ta betalt for frakten dersom du handler for mer enn ett tusen kroner. Det kan komme godt med og om du vil kan du jo snakke med de andre vennene dine som skal være med på festen.

Hvem vet kanskje det til og med kan bli en egen liten forsmak på din Halloween fest ved å velge ut artige og morsomme kostymer her fra Kostymer.no?\r\n

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.