1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

Monster kostymer

Ingen tilgjengelige produkter

Skrekk og gru – et monster er ute etter meg! Sjekk ut våre fantastiske kostymer med monster-tema for disse kan virkelig få enhver til å hoppe opp av stolen. Halloween barnebursdag kostymefest karneval – våre monster-kostymer slår an uansett hva anledningen er. Med disse har du virkelig muligheten til å skremme alle på festen! Vi tilbyr monster-kostymer for både voksne og barn og for kvinner og menn. Sjekk for eksempel ut vårt fantastiske kostyme av Jabba the Hutt fra Star Wars. Dette er et imponerende oppblåsbart kostyme som kommer til å ta pusten fra de fleste. Vi kan også tilby kostymer som likner mer på tradisjonelle grønne monstre. Få på deg drakten øv inn noen av dine skrekkeligste monster-brøl og gjør deg klar til å skremme noen! Om du gjemmer deg under ei trapp kan vi garantere at selv den tøffeste dama kommer til å skvette. Med våre monster-kostymer kan ingen være trygge!

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.