1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

Eventyr kostymer

Sexy Rødhette
269 kr.
Kvinnelig Robin Hood
429 kr.
Heksehatt for barn
29 kr.
Skinnende heksehatt
39 kr.
Rebelske Alice
429 kr.
Rødhette
389 kr.
Tryllestav med stein
29 kr.
Klassisk Snøhvit
209 kr.
Heksehatt med edderkopper
89 kr.
Fjærkost, svart
49 kr.
Liten heksegryte
69 kr.
Eventyrjente
Veil. pris 349 kr.
209 kr.
Miss Wonderland
499 kr.
Heks
149 kr.
Trollmannsparykk og skjegg, hvit
199 kr.
Heksehatt med lilla bånd
109 kr.
Middelaldersk prinsesse
Veil. pris 369 kr.
309 kr.
Hot heks i lilla
379 kr.
Prinsesse Belle
349 kr.
Heksehatt med spenne
109 kr.
Crazy heksehatt
109 kr.
Høy grønn lue
69 kr.
Bueskytter
Veil. pris 429 kr.
389 kr.
Hekseparykk, svart
109 kr.
Heksekjele
89 kr.
Heksenese
39 kr.
Heksekappe
199 kr.
Vendbar heksekappe, lilla
189 kr.
Prinsesse Fiona
609 kr.
Vendbar heksekappe i rødt
209 kr.
Lady Marion
Veil. pris 375 kr.
299 kr.
Shrek
839 kr.
Grønn heks
389 kr.
Heks
259 kr.
Herr Hattemaker
549 kr.
Gal heks
349 kr.

Laster inn flere produkter...
Denne gangen kan vi garantere deg at kostymefesten blir et eventyr! Kle dere opp i eventyr kostymer og la magien ta dere med på en reise av de sjeldne. Her er det masse å velge mellom og ikke minst noe for enhver smak. Om du alltid har drømt om å være en eventyrprinsesse en modig ridder en sexy Rødhette eller Dory fra Nemo filmen for en kveld så er dette muligheten! Kostymer fra de kjente og kjære eventyrene finner du hos oss. Vi har Alice i eventyrland Hjerter Dame (Dronning) og Hattemakeren kostymer og Snøhvit m.m. om det skulle være det du måtte ønske. Med slike kostymer blir kvelden like magisk og oppslukende som eventyrene er. Her er det absolutt bare å ta kostymet og festen til et nytt nivå med haugevis av muligheter for å tilpasse utkledningen til din personlige stil. La eventyret begynne med å velge kostyme hos oss!

EventyrkostymerDet er haugevis av karakterer som går under kategorien eventyrkostymer. Alt fra apekatten Abu fra ”Aladdin”, lamaen fra ”Et kongerike for en lama”, Snøhvit, havfruen Ariel, og Askeladden. Kostymer er en måte å få lov å være noen andre enn seg selv for en kveld, å leve ut ens eget alter ego, drømmekarakter eller rolle. Så kom i gang med planleggingen med å finne kostymer som passer perfekt for dere hos oss!

Eventyrlige kostymer

Har du alltid drømt om å redde en jomfru i nød? Kle deg ut som en ridder og sjarmer en av de vakre ”jomfruene” du møter på festen. Vi kan også anbefale deg å ta en titt innom kategoriene ”disneyprinsesser”, ”konge og dronning”, ”magi” og ”troll” da dette er karakterer som passer utmerket inn i temaet eventyr. Om du har noen triks i ermet som du ikke har fått muligheten til å vise frem enda kan dette være anledningen, ta en titt på trollmann kostymer og se om du finner noe du liker.

En magisk aften

Eventyr omhandler ofte romantikk, magi, gode venner og heltedåder. Det er ingen grunn til at kostymefesten skal mangle noe av dette. Du kan velge å fokusere på mer klassiske, gamle og originale eventyr som de fra Brødrene Grimm som Snøhvit, Askepott, og andre. Eller så kan du lage din egen eventyrfigur med sine egne spesielle egenskaper og historie. Her er det bare å slippe fantasien løs! Hva med å representere eventyret som er livet ditt? Hvilken karakter representerer det eller deg best? Mummitrollet, Fomle fra ”Den lille havfruen”, Huldra eller prinsessen på erten? Hvorfor ikke komme sammen som alle de syv dvergene fra Snøhvit? Eller ta kostymer og utkledningen til et nytt nivå med å komme sammen som hovedkarakterene i favoritt eventyret ditt!

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.