1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

Tornerose kostymer

Ingen tilgjengelige produkter

Det kan være vanskelig å velge hva man skal kle seg ut som når det finnes så utrolig mange kostymer på markedet. Har du et barn som er opptatt av Disneyprinsesser kan Torneroses kostyme være midt i blinken. Dette kostymet passer perfekt til den sangglade pike som har rosa som sin favorittfarge. Da Tornerose ble døpt i følge den klassiske Disney-filmen fikk hun besøk av tre gode feer. Gaven fra de to første feene var skjønnhet og en vakker sangstemme. Før den siste gode feen fikk gitt sin gave kastet den onde feen Maleficent en forbannelse over Tornerose. Kun ekte kjærlighet kan redde Tornerose og kanskje kan dette plottet være utgangspunktet også for en utkledningsfest? La barna kle seg ut som prins og prinsesse og ha det gøy med kostymer fra filmen om Tornerose. Kanskje kan søsken og foreldre få rollene som de magiske feene?

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.