1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

Ole Brumm kostymer

Ingen tilgjengelige produkter

Er du en vennekjær type som elsker å drømme deg bort i fantastisk verden der leketøy og mennesker lever side om side? Da er Ole Brumm et godt utkledningsvalg. Den levende leketøysbamsen er en sjarmerende figur som vimser rundt i livet på jakt etter sin favorittmat: Honning. Du vil garantert smelte mange hjerter hvis du møter opp på utkledningsfest som denne karismatiske bamsen. Våre kostymer fungerer godt alene men hvis du vil gjøre enda mer ut av kostymet ditt finnes det mange muligheter. Til å være bjørn har Ole Brumm en overraskende lys stemme. Legg toneleiet opp et hakk når du er i karakter. Tar du med litt ekte honning å sutte på vil du garantert havne på seierspallen når festens beste kostymer skal kåres. La din beste venn kle seg ut som Kristoffer Robin og ankom sammen. Hvis dere vil alliere dere med enda flere kan den litt smånervøse og sjarmerende vennen i gjengen tre inn i karakteren som Nasse Nøff.

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.