1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

Sjømann kostymer

Kaptein
319 kr.
Mr. Top Gun
609 kr.
Seilerjente
359 kr.
Seilerskjerf.
109 kr.
Liten kaptein
269 kr.
-53%
Sailorgirl, blå, Medium / Large
Retail. pris 379 kr.
179 kr.
Sjø offiser
479 kr.
Kinky Sailor Girl
339 kr.
Sailor Babe
Veil. pris 719 kr.
609 kr.
Sailor Darling
Veil. pris 699 kr.
649 kr.
Krøllete afroparykk med skjegg
129 kr.
Middelaldersk krofatter, Onesize
Veil. pris 99 kr.
79 kr.
Sjømannssett
129 kr.
Stor Livredder Vest
129 kr.
Sjømannvekse
179 kr.
Offiser Babe
399 kr.
Sailor baby
219 kr.
Seiler bluse for barn
279 kr.
Søt sjømanns jente
809 kr.
Forførende sjømann
Veil. pris 909 kr.
849 kr.
50-talls seilerjente
269 kr.
Liten seilerjente
169 kr.
Kvinnelig sjø-kaptein
359 kr.
Liten seilerjente
269 kr.
Liten sjømannsgutt
269 kr.
Marine sett for voksen
269 kr.
Søt sjømanns pige
299 kr.
Sailor singlet
159 kr.
Liten maskert banditt
229 kr.
Kaptein jakke
269 kr.
Klassisk seiler
379 kr.
Sailor Beauty
169 kr.
Animert sjømann
419 kr.
Vakker seiler
269 kr.
Sjømannen Svenn
379 kr.
Søt sjømanns jente
269 kr.

Laster inn flere produkter...
Sinbad – sjøfareren. Columbus – oppdageren. Terje Vigen – fiskeren. Flåten av vikinger som drog i vesterled. Skibladner. Danmarksbåten. Kielferga. En verdensomseiling under havet. Nautilus. Kaptein Nemo. Sjørøvere og Robinson Crusoe. Å dra til sjøs i åpen båt… Verdens ende. You name it sailor boy. Skaff deg kostymer til et maritimt party med sjømat og sjøulker som vet å tåle en støyt! Havet har alltid hatt en helt spesiell tillokkelse. Særlig for folkeslag som gjennom historien har hatt tilgang til havet. Å være sjømann gir spennende assosiasjoner. Ikke få bøker og filmer er blitt skrevet og laget om livet til havs. Om å krysse de sju hav. Om heltedåder. Om storm og stille. Om kappseilas og kamp med storfisken. Ende opp på en øde øy eller bli overfalt av sjørøvere og måtte overleve på det helten fant. Inntil han en dag endelig så skuta i det fjerne som kunne bringe ham hjem igjen.

Om våre sjømannkostymerUnge gutter drog til sjøs for å komme unna vanskelige hjemmeforhold. For å søke lykken. For å oppdage nye land og folk. For å få vind i håret og eventyr med hjem igjen i bagasjen. Havet var og er ikke minst en viktig transportvei. Havet gir oss kontakt med andre folk og kulturer. De gamle vikingene var ikke bare ute på plyndringstokt. De var også handelsmenn som tok med seg kunnskap, smykker, stoffer og skikker tilbake. Havet er fortsatt viktig også i krigføring. Enhver sjøfartsnasjon har en stolt krigsflåte. Å vinne til sjøs var av og til helt avgjørende. Tenk bare på Tordenskjold! Om du vil vinne sjøslaget på festen, kan du kjøpe kostymer fra oss.

Kostymer for eventyrlystne sjømenn

Som sjømann kan du velge marinen, handelsflåten eller stå som kaptein om bord på Skibladner - ”Så seile vi på Mjøsa…” - Litt mer utfordrende enn mjøsstrendene er det nok å krysse Atlanteren i full storm. Om du vil være kaptein eller matros, i maskinen eller på dekk, om bord på en ubåt, et seilskip, eller cruiseskip i Karibia; your choice. Men vi kan i det minste hjelpe deg i gang. Vi har kostymer som er perfekte for en råbarket og eventyrlysten sjømann. Matrosdress? Vi har det. Lag i stand en fest for Neptun som æresgjest, med masse deilig sjømat, god vin og annet snadder. Dekorer med rekved og andre maritime rekvisitter. Så blir det garantert bølger!

Sjømannslivet i gamle dager

Som oppvarming til festen kan du lese deg sjøklar med ”Den gamle mannen og havet” eller ”En verdensomseiling under havet”. Vær glad du kan mønstre om bord på en moderne båt forresten. Sjøsyke kan vi bli i dag også, men komforten er blitt langt bedre enn i gamle dager. Vi skaffer kostymer. Sjøsyketabletter må du skaffe.

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.