1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

Politi kostymer

Forførende FBI-agent
469 kr.
Politibetjent
529 kr.
Sexy politi
Veil. pris 299 kr.
239 kr.
Kvinnelig politibetjent
229 kr.
Britisk politibetjent for dame
339 kr.
Zombie politimann
319 kr.
Zombie politidame
309 kr.
Zombie politimann
279 kr.
Politisett
339 kr.
Kinky Politibabe
429 kr.
Politi, blå
479 kr.
Fever Police, House
309 kr.
Sexy SWAT-agent
419 kr.
DELUXE
Vakker britisk offiser
359 kr.
Liten betjent
359 kr.
Liten politijente
319 kr.
Hot Politibetjent
429 kr.
Politiskilt
Veil. pris 115 kr.
109 kr.
Politihjelm Britisk
119 kr.
Søt Sheriff
349 kr.
Kinky Politikvinne
429 kr.
Kinky politiskjorte
Veil. pris 389 kr.
379 kr.
Sexy Betjent i Plus Size
809 kr.
Sjarmerende SWAT-offiser
Veil. pris 759 kr.
649 kr.
Sjarmerende SWAT offiser
Veil. pris 759 kr.
699 kr.
Miss Betjent
809 kr.
Miss Betjent i plus size
Veil. pris 799 kr.
649 kr.
SWAT-vest, barn
189 kr.
SWAT-vest, voksen
199 kr.
Liten SWAT-vest
109 kr.
Stor SWAT vest
119 kr.
Enorme Håndjern
129 kr.
Offiser Babe
399 kr.
Rosa Betjent
409 kr.
Sexy Sheriff
349 kr.
Blå politikvinne
409 kr.

Laster inn flere produkter...
Mange av oss har fortsatt gode minner fra å leke politi og røver. Selv om det for mange unger i dag kanskje ikke er så vanlig lenger. Men om du har levd en stund er det ganske sikkert mange morsomme episoder fra barndommen som vekkes til live. Er du ikke av dem som har lekt politi og røver som barn er det uansett like spennende med politiutrykninger og jakt på banditter og skurker i vår tid. Politiserier på TV krimbøker og film har alltid bidratt til å holde fascinasjonen av forbrytelser ved like. Ikke så rart derfor at blant våre mange populære kostymer er politiuniformer en gjenganger. Du kan ikke bomme om du stiller i selskapet som en tøff og handlekraftig politi. Om du bringer med deg et par håndjern vil du bare øke effekten. Skulle du ikke vekke oppmerksomhet blant gjestene med slike kostymer er det ikke din feil!

Politiuniform og politikostymeSe vårt utvalg av kostymer og velg uniformen som passer deg og type anledning best. Vi har kostymer og uniformer som passer både i barneselskap og i voksenparty. Vi har også politiuniformer og antrekk for begge kjønn. For herre og tenåringer har vi blant flere muligheter en onesize politiuniform, en variant med shorts, skjorte og slips. For henne har vi skjørt og annet tilbehør som passer til antrekket. Av tilleggsutstyr kan du få med deg uniformslue, batong og håndjern slik at du kan stille fullt rustet til å takle selskapet og alt som måtte skje i løpet av kvelden.

Klar for utrykning!

Om du planlegger å gi gjestene en aldri så liten overraskelse, er det populært å gi seg ut for politi midt under en livat fest. Når du avslører spøken og den går opp for gjestene, blir det jo bare enda morsommere. Våre kostymer sørger for å gjøre festen enda gøyere! Jo mer du går opp i rollen, jo artigere blir det både \r\nfor deg og resten av selskapet. ”Utenfor arbeidstid” kan vi skaffe både belte og slips med plass til flere shotglass. Våre politikostymer har alt. Ikke verd at du går glipp av moroa selv om du er politi!

Fengslende kostymer går aldri av moten

Om du er glad i rollespill, er våre kostymer et flott innslag i ethvert selskap. Er det unger med i spillet, kan du som voksen være ”Onkel Politi” som stiller med full utrustning for å ”holde orden på saker og ting”. Om du lar ungene delta i leken og lar dem få spennende kostymer som skurker eller detektivassistenter, vil du bli enda mer populær. Begeistring skaper du garantert om du gjemmer ”forbrytergods” på et hemmelig sted. Den som gjetter en kriminalgåte som fører til gjemmestedet, får en fortjent finnerlønn…

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.