Militær kostymer

”123 holdt!”. ”Legg an skyt!” Om du er ønsker å være tøff soldat i et selskap kan du kle deg opp i overlevelsesuniform med alt utstyr som hører til når krisen er et faktum. Bare de sterkeste og modigste overlever når katastrofen setter inn. Med militære kostymer vil du opptre som et høyt respektert medlem av beredskapstroppen eller som leder av det perfekte SWAT-teamet. Når alle andre muligheter for å løse en konflikt er forsøkt og alt annet svikter er det bare du og ditt team som har hva som skal til for å komme gislene til unnsetning. Bare dere kan overvinne terroristene som har forskanset seg og truer uskyldige sivile. Bare du har mot til å stanse den gale våpendesperadoen. Militære kostymer er for barske typer som deg. Din autoritet og handlekraft får damene til å falle. Som dame vil mennene respektere og beundre deg over alle grenser.

Ingen tilgjengelige produkter

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.