1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

Flyvertinne kostymer

Klassisk flyvertinne
Veil. pris 429 kr.
229 kr.
Mrs. Top Gun
Veil. pris 509 kr.
469 kr.
Vakker flyvertinne
Veil. pris 479 kr.
229 kr.
Søt flyvertinne
Veil. pris 319 kr.
299 kr.
WW2 Luft kapteinkvinne
Veil. pris 399 kr.
349 kr.
Flyvertinne
Veil. pris 589 kr.
449 kr.
DELUXE
Flyvertinne i rødt
209 kr.
DELUXE
Elegant flyvertinne
329 kr.
Elegegant flyvertinne
Veil. pris 349 kr.
319 kr.
Flyvertinne, mørkeblå
Veil. pris 469 kr.
439 kr.
Tøff flyvertinne
699 kr.
Tøff flyvertinne i Plus Size
699 kr.
Fin flyvertinne
Veil. pris 459 kr.
399 kr.
Retro flyvertinne
399 kr.
Miss. Flyvertinne i blå
309 kr.
Rosa flyvertinne
309 kr.
Rød flyvertinne
399 kr.
Blå flyvertinne
269 kr.
Forførende flyvertinne
359 kr.
Flight Captain
499 kr.

”The Big Dream” for mange unge jenter helt siden det ble vanlig med luftbåren passasjertrafikk. Etter hvert begynte passasjerene å forlange bedre service. Å bli flyvertinne ble sett på som svært eksotisk og spennende. Tenk å få se så mange spennende steder rundt omkring i verden! Fortsatt er det mange som søker seg til flyvertinneyrket. Eller flyvert som det formelt heter nå. Våre kostymer passer godt for deg som ønsker å fremstå som reiselysten og verdensvant. Du er en globetrotter som uten tvil setter spiss på festen med et profesjonelt grep om kveldens utvikling. Med uniform som flyvertinne bidrar du til å skape ”topp” stemning og høy partyfaktor! Vi kan også tilby kostymer som pilot og flykaptein. Dermed har du anledning til å velge mellom ulike uniformer og bringe om bord et helt crew. Du er luftens dronning eller en luftfartens helt under selskapet. Hvem kan gjøre deg rangen stridig?

FlyvertinnekostymeSom kveldens kabinbesetning, som består av deg som flyvertinne (og/eller flyvert), og denne destinasjonens purser, har du ansvaret for passasjerenes sikkerhet, deres ve og vel under hele flyturen. Våre kostymer tiltrekker seg garantert beundrende blikk. Du fremstår profesjonelt og sikkert. Du har alt og alle under din vennlige, men faste kontroll. Du er selv gjenstand for alles oppmerksomhet og har et blikk for hva som trengs under hele flyturen. Du yter selvsagt all den profesjonelle servicen som omstendighetene og passasjerene forlanger. Med din attraktive tilstedeværelse sørger du for en reise passasjerene sent vil glemme. Våre kostymer sørger for at de gjerne turen om igjen med deg ved en annen anledning.

Flotte kostymer for luftens helter og heltinner

Når selskapet er omme, har du sørget for at alle er kommet trygt frem til ”reisemålet”, mette, fornøyde og tilfredse på alle måter. Du har vært et viktig medlem av kveldens kabinbesetning. Uten deg hadde ikke selskapet blitt så vellykket! Vellykkede kostymer må ha den effekten at de appellerer til skuespilleren og lekenheten i oss, og da må de også være så virkelighetstro at det er mulig å ”lure” de andre gjestene. Vi har kostymer som bidrar til å skape den rette stemningen og får deg til å glitre i de andre gjestenes øyne!

”Vi håper du har hatt en trivelig reise”!

Med kostymer fra oss blir rollespillet ditt nesten virkelig. Til alle tider har mennesker likt å kle seg ut, være ”noe annet” enn hva vi er ellers i hverdagen. Se bare på karnevalet i Rio eller andre steder i verden der dette er en mer vanlig form for feiring. I Norge har vi ikke de samme tradisjonene, men det betyr ikke at vi ikke kan lære. Bruk fantasien og tenk gjennom hvilke kostymer som passer deg best!

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.