1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

Zorro kostymer

Zorro-hatt
Veil. pris 109 kr.
89 kr.
Zorro-sett, barn
49 kr.
Zorro øyemaske
39 kr.
Liten Zorro
269 kr.

Mannen med masken: Zorro. Du kan nesten ikke få flottere kostymer enn Zorro’s! På spansk betyr navnet REVEN. Reven er den hemmelige identiteten til Don Diego de la Vega. Han var en spansk adelsmann som levde i Los Angeles da byen var under Mexicansk styre på 1800-tallet. Zorro var forresten inspirasjonen til Batman. Zorro forsvarer vanlige folk og de innfødte mot grådige embetsmenn og andre forbrytere som tar seg urettmessig til rette. Zorro elsker å gjøre narr av sine fiender. Han unnslipper også hver gang. Derfor navnet! Figuren så dagens lys i en historie fra 1919: The Curse of Capistrano. Det er skrevet utallige bøker om Zorro. Filmen ”The Mark of Zorro” som kom i 1920 vakte stor begeistring hos publikum. I filmen er han forelsket i Lolita Pulido. Hun er fattig men stammer fra en gammel adelslekt. Hun kan ikke fordra Diego men er sterkt tiltrukket av helten Zorro!

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.