1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

Sykepleier kostymer

Flott sykepleier
Veil. pris 245 kr.
239 kr.
Sykepleier
309 kr.
Skinnende sykepleier
399 kr.
Zombiesykepleier
429 kr.
Zombie lege jente
309 kr.
Flott sykepleier
129 kr.
Skummel sykepleier
389 kr.
Liten fin sykepleier
209 kr.
Forførende sykepleier
399 kr.
Sykepleier
309 kr.
Forførende sykepleier
309 kr.
Sexy sykepleier
Veil. pris 395 kr.
379 kr.
Forførende oversykepleier
Veil. pris 679 kr.
609 kr.
WW2 Sykepleier
299 kr.
Zombie sykepleier
299 kr.
Fever Sexy Sykepleier
399 kr.
Søt sykepleier i Plus Size
Veil. pris 1 129 kr.
1 079 kr.
Sjarmerende sykepleier
189 kr.
Sykepleiren Sue
299 kr.
Sykepleier Mary
269 kr.
Søt sykepleier
269 kr.
Sykepleieren Susan
169 kr.
Kinky Night Nurse
169 kr.
Spesialsykepleier
259 kr.
Sykepleier
299 kr.
Miss. Massør
189 kr.
Blodig sykepleier
269 kr.
Søt sykepleier
299 kr.
Giftig sykepleier
269 kr.
Sexy sykepleier, plus size
339 kr.
Zombie sykepleier maske
189 kr.
Liten sykepleier
209 kr.
Vintage sykepleier, XL
319 kr.
Fin, liten sykepleier, 12+
209 kr.
Vintage sykepleier
319 kr.

Laster inn flere produkter...
Vi har kostymer både for deg som drømmer om å være Florence Nightingale og for deg som ønsker å opptre som lege. I vårt utvalg av kostymer finner du forskjellige uniformer som passer for deg som vil være sykepleier i festlig lag sammen med gode venner. Om dere opptrer som par kan dere jo danne et eget ”akutt-team”. Slik kan dere sørge for gjestenes ve og vel på alle måter – både til gjestenes og deres egen store fornøyelse. Som sykepleier tar du temperaturen på forsamlingen og sjekker om stemningen er på topp. Kanskje trengs det noen sprøyter med livgivende medisin for å live opp selskapet? Som den dyktige og effektive sykepleieren du er kan du også assistere legen på teamet under en vanskelig ”operasjon”. Det er ikke sjelden noen av gjestene trenger ekstra stell og omsorg. Som kjærlig sykepleier vil du også ha store muligheter for treffe den rette ”legen”…

SykepleierkostymerLegeserier, både på TV og som bøker, er attraktiv underholdning i hverdagen for mange. Hvorfor ikke skrive ditt eget manus til en ”legeroman” der du selv er heltinnen som sørger for at pasientene dine får den hjelpen de trenger? På en slik kveld er det lov å bli forelsket i pasienten! Eller kanskje er det legen som tiltrekker deg mest. Med et av våre kostymer kan du selv velge hva slags sykepleier du vil være. Du kan selv foreslå at dere skal leke ”doktor”. Slik kan hele selskapet forestille leger, sykepleiere og alle andre som trengs for at avdelingen skal fungere perfekt. Med alt stresset som foregår på et sykehus, er det selvsagt også på sin plass å ha det litt moro!

Kostymer for den perfekte sykepleieren

Å våkne opp fra narkosen og oppdage en vakker sykepleier som står bøyd over seg er, for de fleste menn en fantasi de ikke har problemer med å se for seg. Det kan få hjertet til å banke litt ekstra og pulsen til å stige. Temperaturen kan fort stige noen hakk. Som sykepleier har du gode sjanser til å vekke de rette følelsene om du velger en av våre sykepleierkostymer. Kanskje vil du være Florence Nightingale som opptrer blant sårede soldater på slagmarken?

Florence Nightingale

Dramatikken fra et sykehus kan også legges til andre steder der det trengs en dyktig og handlekraftig sykepleier. Velg blant kostymer som sykepleier på vakt under en dramatisk operasjon eller en sykepleier klar for en romanse. Vi har hele utvalget av kostymer om du vil ”leke doktor”. Poenget med en god fest er at du hygger deg og har det gøy. Om du vil skille deg ut, kan du til og med få en sykepleieruniform med diadem! Da ruler du garantert selskapet!

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.