1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

Sirkus kostymer

Dameklovn
Veil. pris 319 kr.
309 kr.
Narr
Veil. pris 395 kr.
309 kr.
Elefant, 4-6 år
319 kr.
Elefant 7-9 år
319 kr.
Lille skræmmende klovn
Veil. pris 439 kr.
339 kr.
Klovnehorn
69 kr.
DELUXE
Liten ballerina
259 kr.
DELUXE
Liten Booboo klovn
399 kr.
Søtt klovnesett
209 kr.
Sexy Klovn
499 kr.
Elefant, jumpsuit
299 kr.
Liten klovnebaby
319 kr.
Gal klovn
379 kr.
Søt klovn
459 kr.
Klovnebowler med prikker, rød
Veil. pris 115 kr.
109 kr.
Klovnebowler med prikker, blå
Veil. pris 115 kr.
109 kr.
Klovnebowler med prikker, gul
Veil. pris 115 kr.
109 kr.
Store briller, Assortert
Veil. pris 45 kr.
39 kr.
Harlequin Klovn
849 kr.
Liten tykk klovn
169 kr.
Klovnesett, Assortert
89 kr.
Smart klovnesett, Assortert
109 kr.
Klovnehatt og hår (assortert)
89 kr.
Klovnenese
29 kr.
Klovner Sko for barn
259 kr.
Rødlige Klovnesko
119 kr.
Klovnesko, Assortert
269 kr.
Rød/gule klovne sko
269 kr.
Lyse klovnesko
Veil. pris 175 kr.
169 kr.
Klovne hatt og slips for barn
89 kr.
Klovne Hatt og Slips for voksen
119 kr.
Klovne floss hatt
109 kr.
Klovne parykk (glatt)
109 kr.
Klovneparykk, afro
79 kr.
Klovnehode (assortert)
109 kr.
Klovnenisse ned multi-farget hår
109 kr.

Laster inn flere produkter...
De fleste av oss har minner fra sirkus som barn. Vi fulgte godt med i forberedelsene. Teltene og bodene som ble satt opp. Så på med store øyne når elefantene de flotte hestene og de andre eksotiske dyrene ble ført ut av vognene. Gorillaen da mann! Så du’n! Plakater som ble satt opp over hele byen. Varslet ”Kun tre forestillinger!” Omvandrende forestillinger som kom igjen år etter år. Sirkus Arnardo! Med sirkusdirektøren selv som ønsket velkommen til ”verdans besta sirkos” med rungende røst. Sirkusorkesteret med feiende fanfarer høyt der oppe under telttaket. Vakre kvinner som var så lettkledde at unge gutter febrilsk forsøkte å holde styr på tanker og følelser. Linedansere klovner og sterke menn som fikk pusten til å fryse i ren og pur spenning. Faller’n ned!? Nei det gikk bra. Denne gangen også. Det myteomspunne sirkuset som alltid lokket. Lag ditt eget sirkus. Hos oss finner du kostymer!

Sirkuskostymer”Sirkus” er et latinsk ord. Du kan finne opprinnelsen i Roma om du reiser dit. Circus Maximus. Et sirkelrundt område som ligger mellom to av høydene som omgir byen. Det opprinnelige sirkuset med underholdning som formål startet med hesteveddeløp og stridsvognkjøring. Etter hvert ble underholdningen mer blodtørstig. Kristne ble kastet til løvene og gladiatorer kjempet på liv og død. ”Brød og sirkus”. Alt for å forlyste de som satt ved makten og vinne folkets gunst. Men helt tilbake til makedonernes tid finner vi versjoner av sirkusunderholdning i form av dyretemmere. Den gangen var dette innslag i guddommelige ritualer og tradisjoner. Det ble også holdt store fester for fruktbarhetsguden Dionysos der man kledde seg ut i fargerike kostymer.

Sirkusets utvikling frem til vår tid

Det som er typisk for mange sirkus er at de ofte er blitt drevet av familier gjennom flere generasjoner. Det offentlige sirkuset ble slutt etter Romertiden, men sirkuset levde altså videre gjennom slike stolte familietradisjoner. Det var hester som førte til gjeninnføringen av sirkuset. En engelskmann som het Philip Astley startet en rideskole. Etter hvert innførte han også andre artister. Astley regnes for å være det moderne sirkusets far. Andre innslag med de mest fantastiske kostymer og magiske tricks ble innført. Klovner kom inn i manesjen. Og så utviklet det seg til det sirkuset vi kjenner i dag.

”Send in the Clown” – kostymer får du fra oss!

Til å begynne med ble sirkusforestillingene vist i egne bygninger. Først i 1825 ble ideen til sirkusteltet født og de omvandrende forestillingene kunne ta over. Sirkus ble etter hvert uhyre populært over hele verden. I vår tid er nysirkus blitt et begrep, og moderne virkemidler blir tatt i bruk for å skape sterkere effekter. Om du vil være sirkusdirektør eller verdens morsomste klovn, får du kostymer her!

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.