Pave kostymer

Paven er den øverste lederen av den katolske kirken. I dag er det Pave Frans som er pave. Paven er åndelig leder for hele den katolske kirke og hans ord veier svært tungt for alle katolikker. Paven fungerer som rådgiver og rettleder for katolikkene og mange av pavens uttalelser regnes for å være ufeilbarlige. I tillegg til dette er paven statsleder for verdens minste stat – Vatikanstaten. I den katolske tradisjonen har det fantes paver og religiøse ledere siden Jesu tid så når du kler deg i et av våre pave-kostymer er det en lang og hellig tradisjon du trår inn i. Med våre kostymer får du muligheten til å kjenne på dette lederskapet som pavene har – om enn bare for én kveld. Den karakteristiske klesdrakten med lang hvit kappe hodeplagg og korset rundt halsen gjør det ekstra moro å kle seg ut som pave. Alle kommer umiddelbart til å skjønne hvem du har kledd deg ut som!

Stolt Pope
429 kr.
Bestillingsvare
Størrelser:
Pave
Veil. pris 439 kr.
299 kr.
Bestillingsvare
Størrelser:
Pave
429 kr.
Bestillingsvare
Størrelser:

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.