Vi flytter til nye lokaler - Alle ordre blir sendt mandag 6. april

1-4 dagers levering - Gratis frakt v/ 1.000 kr
Ingen ekstra udgifter som toll og moms
100% prismatch

Om Kostymer.no

Velkommen til kostymer.no - netbutikken hvor du finner Nord-Europas største og morsomste utvalg av kostymer og festtilbehør. Vår ambisjon er å gjøre Norge festligere! Vi gjør alt for å levere det største utvalget til landets skarpeste priser. Samtidig vil vi yte eksepsjonelt god service, hvor vi står til rådighet under hele prosessen - alt fra å velge det beste produktet til å hjelpe med returnering, bytte størrelse etc. Vi gjør det enkelt og trygt å handle på nett.

Våren 2018 ble Kostymer.no en del av Temashop Nordic.Her er det fokus på utenlands-ekspansjon, og det er et samarbeid med de skandinaviske landene. Det betyr at vi i fellesskap kan levere et enda større og konkurransedyktig utvalg. Størstedelen av vårt lager er plassert i Fredericia i Danmark, hvor vi har 2.000 m2 fylt til randen med alt fra festlige kostymer til fargerike bannere. Hver dag møter 25 blide medarbeidere for å hjelpe deg med spørsmål du måtte ha til kundeservice og sørge for at ordren din blir pakket og sendt avgårde.


Kostumer fra Kostumer.dk - kun fantasien sætter grænser

Kontakt kostymer.no

Du kan alltid kontakte oss hvis du har noen spørsmål. Vi sitter klare ved telefonen alle hverdager fra 09.00 - 16.00. Telefonnummeret vårt er +47 23 96 65 34. Du kan også sende oss en e-post til info@kostymer.no.

Har du spørsmål angående returnering?

Vi anbefaler deg å sjekke vår returguide. Der kan du lese om returnering. Hvis du fortsatt har spørsmål angående returnering, kan du kontakte oss på e-post eller telefon.

Finn kostymer.no

Østerskovvej 2
7000, Fredericia
Danmark

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.