1-4 dagers levering - Gratis frakt v/ 1.000 kr
Ingen ekstra udgifter som toll og moms
100% prismatch

Om Kostymer.no

Velkommen til kostymer.no - netbutikken hvor du finner Nord-Europas største og morsomste utvalg av kostymer og festtilbehør. Vår ambisjon er å gjøre Norge festligere! Vi gjør alt for å levere det største utvalget til landets skarpeste priser. Samtidig vil vi yte eksepsjonelt god service, hvor vi står til rådighet under hele prosessen - alt fra å velge det beste produktet til å hjelpe med returnering, bytte størrelse etc. Vi gjør det enkelt og trygt å handle på nett.

Våren 2018 ble Kostymer.no en del av Temashop Nordic.Her er det fokus på utenlands-ekspansjon, og det er et samarbeid med de skandinaviske landene. Det betyr at vi i fellesskap kan levere et enda større og konkurransedyktig utvalg. Størstedelen av vårt lager er plassert i Fredericia i Danmark, hvor vi har 2.000 m2 fylt til randen med alt fra festlige kostymer til fargerike bannere. Hver dag møter 25 blide medarbeidere for å hjelpe deg med spørsmål du måtte ha til kundeservice og sørge for at ordren din blir pakket og sendt avgårde.


Kostumer fra Kostumer.dk - kun fantasien sætter grænser

Kontakt kostymer.no

Du kan alltid kontakte oss hvis du har noen spørsmål. Vi sitter klare ved telefonen alle hverdager fra 09.00 - 16.00. Telefonnummeret vårt er +47 23 96 65 34. Du kan også sende oss en e-post til info@kostymer.no.

Har du spørsmål angående returnering?

Vi anbefaler deg å sjekke vår returguide. Der kan du lese om returnering. Hvis du fortsatt har spørsmål angående returnering, kan du kontakte oss på e-post eller telefon.

Finn kostymer.no

Østerskovvej 2
7000, Fredericia
Danmark

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout