1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

Leopard kostymer

Ingen tilgjengelige produkter

Er du glad i eksotiske kattedyr? Leoparden er en av de store ville kattedyrene og etter manges mening et av verdens flotteste dyr. De lever i Afrika og deler av Asia og er kjent for sine karakteristiske flekker over hele kroppen. Leopardene kan løpe så fort som opptil 60 km/t og er i tillegg utrolig gode til å klatre. Det er ikke rart at dette fantastiske dyret blir beundret verden over! Vi tilbyr flotte leopard-kostymer som for eksempel vår rosa leopard-kjole. Denne har de karakteristiske flekkene og kjolen har en hette med leopard-ører og selvsagt en hale. I tillegg følger det med et par hansker som står i stil til kjolen. Dette er et perfekt halloween-kostyme eller karneval-kostyme for ungdommer som beundrer leoparder og andre flotte kattedyr. Ta på et par svarte strømpebukser og noen svarte sko og du har et perfekt antrekk inspirert av et av verdens flotteste dyr!
Leopardkostymer

Våre flotte kostymer som er inspirert av dyrenes rike er virkelig noe for seg selv. Leopard kostymet med leopardflekkete kjole, ører og hale, samt et par matchende hansker er et flott kostyme til enhver anledning. Dette er for eksempel perfekt for jenter som føler seg litt for gamle (eller unge!) til å kle seg ut i et heldekkende kostyme som etterligner et dyr, men heller vil ha en god blanding av et kostyme og et søtt antrekk. Ja, dette kostymet kan man nesten bruke til hverdags!

Halloweenfest for ungdommene

I tenårene kan det være vanskelig å finne det perfekte halloween-kostymet. Mange ungdommer er opptatte av at man skal ta seg bra ut i kostymet, samtidig som man har kledd seg ut som noe. Dersom dette høres ut som deg, kan Leopard-kostymet være helt supert. Kle på deg dette når du skal på Halloweenfest, og du er garantert å få beundrende blikk fra hele rommet. Kanskje du til og med får litt ekstra godteri på ”Trick-or-Treat”-runden?

Flere flotte kostymer i vårt sortiment

Vi tilbyr en rekke kostymer for barn, ungdom og voksne, for jenter så vel som gutter. Det brede utvalget vårt gjør at vi har kostymer for enhver smak. Her kan du finne kostymer som både er relativt diskret – slik som vårt rosa leopard-kostyme, samt kostymer for den som liker å ta den helt ut på kostymefester. Uansett hva du kan tenke deg å kle deg ut som, kan det hende at vi har det!

Dersom du skal på Halloweenfest og ønsker å kle deg ut som noe mer skrekkelig enn en leopard, kan det være verd å sjekke vår Halloween-kategori. Her finner du varulver, hekser, zombier, spøkelser og det som verre er. Mulighetene er mange, og du er garantert en skrekkelig og skummel kveld. Pass bare på at du ikke skremmer deg selv!

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.