1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

Lederhosen

DELUXE
Premium Lederhosen, grå
1 209 kr.
DELUXE
Tyrolerbukser i mørkebrunt
539 kr.
Klassisk tyrolermann
399 kr.
DELUXE
Ekte skinn Lederhosen i mørke brun
1 079 kr.
DELUXE
Brune lederhosen i skinn
1 079 kr.
DELUXE
Korte ekte skinn bukser i mørk brun
1 079 kr.
DELUXE
Korte ekte lederhosen, brune
1 079 kr.
DELUXE
Ekte skinn Lederhosen i svart
1 079 kr.
DELUXE
Korte ekte lederhosen, svart
1 079 kr.
DELUXE
Deluxe ekte lederhosen
1 349 kr.
DELUXE
Deluxe Ekte Lederhosen
Veil. pris 2 519 kr.
1 349 kr.
DELUXE
Deluxe lange lederhosen brunt
1 619 kr.
Lederhosen - Ralf
809 kr.
Lederhosen - Anton
809 kr.
Lederhosen - Rudi
809 kr.
Lederhosen - Otto
809 kr.
Lederhosen - Gustav
809 kr.
Lederhosen - Markus
809 kr.
Retro lederhosen
809 kr.
Korte lederhosen, svart
809 kr.
Korte Lederhosen, brun
809 kr.
Svarte lederhosen
939 kr.
Lederhosen - Claire (svart)
939 kr.
Lederhosen - Claire
939 kr.
Lederhosen - Carlota
939 kr.
Lederhosen - Max
939 kr.
Korte Lederhosen, grå
809 kr.
Korte, retro lederhosen
809 kr.
Mørkebrune lederhosen, korte
939 kr.

Oktoberfest er en av årets morsomste fester og plagget lederhosen hjelper klart på humøret.

Dersom du liker Oktoberfest er du sikkert ekstra glad i dette tyske plagget. En slags kortbukser med seler. Tradisjonelle plagg for tyske menn. Og når det gjelder lederhosen i Norge er vi her i Kostymer.no et godt alternativ. \r\n

Lederhosen kostymer

Oktoberfest er stort i Norge og flere og flere velger å arrangere egne fester hvert eneste oktober. Det er kanskje ikke akkurat like nøye når man arrangerer sin Oktoberfest men det skal helst være i midten av september.

Så om du og dine venner synes en Oktoberfest hadde vært morsomt å arrangere så er det fritt fram. Men noe av det første du trenger å tenke på er kostymer.

For eksempel lederhosen.

Ekte lederhosen eller kostyme?

Ekte lederhosen kan koste mye så det er kanskje litt unødvendig for en enkel Oktoberfest selv hvor autentiske lederhosen en ønsker. Men da er lederhosen kostymer en god mulighet.

Og her på Kostymer.no har vi en lang rekke flotte kostymer som passer utmerket til alt som har med Oktoberfest å gjøre.

Men vi har til og med har en lederhosenmodell i ekte skinn. Dette er en Deluxe modell som passer for deg som liker kvalitet og som liker å gå på Oktoberfest mer enn en gang i livet.

Lederhosen herre

Når det kostyme lederhosen har vi et meget godt utvalg basert på kvalitet og gode priser. Du kan ta en titt på de bildene du ser på denne siden. Og legg merke til de mange gode modellene.

Vi har nevnt vår toppmodell men lederhosene i kostymekvalitet finnes til meget gode priser.

Lederhosen skal tradisjonelt sett ha seler og det er helt vanlig at det går det går en forsterkning mellom selene. Denne går tradisjonelt over brystpartiet.

Lange eller korte

Legg merke til at det finnes lederhosen i flere lengder. Noen stopper over kneskålene andre fortsetter lenger ned. Selvsagt skal en ikke gå bar-legget under lederhosen for det handler om å bruke de rette sokkene.

Noe vi selvsagt fører i vårt sortiment.

En annen ting du kan tenke på når det gjelder lederhosen er farge. Brun og svart er det vanlige men se også våre lysebrune eller beige lederhosen som faktisk står seg svært godt til mange.

Annet lederhosen tilbehør

En lever ikke av luft alene og det gjør en selvsagt heller ikke av lederhosen. Vi har nevnt dette med sokker som jo er helt essensielt på kalde dager. Men så var det det en skal ha på seg over da.

Her er det skjorter som gjelder. Gjerne rutede skjorter men du kan selvsagt variere farger tykkelse på ruter osv. i det uendelige.

Lederhosen hatter

Vi kaller de hattene tyskerne gjerne bruker til lederhosen for «lederhosen hatter» selv om tyrolhatter eller tyrolerhatter kanskje er mer dekkende. Uansett finnes det et stort utvalg å velge mellom.

Som du ser på sidene våre her på Kostymer.no har vi til og med en egen kategori for nettopp hatter. Og her finner du et virkelig godt utvalg av tyrolerhatter.

Hatter i alle farger former og priser. Legg for øvrig merke til at en god tyrolerhatt bør ha fjær. En fjær i hatten så å si. Noen hevder at jo høyere fjær du har desto flottere er hatten. Men dette er nok bare en myte.

Vi har også enkle men gode tyrolerhatter uten fjær dersom du vil kjøre en noe mer diskret stil.

Er du interessert?

Dersom du skal delta på Oktoberfest eller en eller annen kostymefest der du trenger lederhosen og annet egnet utstyr som tyrolerhatter strømper etc anbefaler vi at du tar en nærmere kikk på det vi har her på Kostymer.no.

Det er bare å kikke seg gjennom produktene. Glem ikke hatter og tilbehør.

Og dersom du er en av dem som skal arrangere en Oktoberfest eller Oktoberfestmarkering der du bor anbefaler vi deg å sette deg ned med resten av arrangementskomiteen for å se på vårt utvalg.

De fleste deltakere vil nok bare være glad for å slippe bryet med å finne og bestille lederhosen tyrolerhatter sokker og annet og da kan en kanskje ordne en sentral bestilling? Det er bare å ta kontakt med oss ved behov.

Handle på Kostymer.no

Her på Kostymer.no er vi eksperter på kostymer i en lang rekke kategorier. Ikke bare kostymer som passer for fester som Oktoberfest men også til en lang rekke andre anledninger som passer til en rekke av dine temafester.

Ikke bare de som trenger lederhosen.

Og vi er en av Norges ledende leverandører av denne type festartikler. Dersom du ikke allerede er kunde hos oss håper vi at du tester oss ved neste anledning.

Raskt sikkert og enkelt

Hver eneste ordre hos oss gir deg 14 dagers full returrett. Dette er en stor fordel for deg for da slipper du å bekymre deg for hva som vil skje om du av en eller annen grunn ikke kommer til å like det produktet du har bestilt.

Ta i så fall kontakt med oss innen 14 dager og vi vil informere deg om hvordan vi kan ordne full retur etter gjeldende regelverk.

Lederhosen moro!

Det er utrolig morsomt med temafester som nettopp Oktoberfest. Og det skaper minner for livet for ikke å snakke om herlige selfies og foto som du kan dele på sosiale medier. Helt perfekt for vennegjenger familie og slekt eller arbeidskolleger.

Når det gjelder Oktoberfest er det viktig at et minimum av estetikk overholdes for å skape den rette atmosfæren. Som du kan se av det flotte utvalget vårt av lederhosen har vi akkurat det du trenger for å lykkes. Også når det gjelder hatter. Og om du er en feinschmecker anbefaler vi vår toppmodell.

Men dette er selvsagt ikke nødvendig da det er tanken som teller.

Velkommen som kunde hos oss her i Kostymer.no – En av Norges ledende nettbutikker for festartikler kostymer og lederhosen.

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.