1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

Iron man kostymer

Ingen tilgjengelige produkter

Ironman er en av de mest populære og kjente figurene fra Marvel. Det er heller ikke vanskelig å gjenkjenne Ironman når det kommer til kostymer! I virkeligheten er Ironman Anthony ”Tony” Stark. Foreldrene Maria Collins Carbonell Stark og Howard Anthony Stark eier et kjent amerikansk konsern Stark Industries. Tony elsket som barn å se på hvordan maskiner ble bygd og kontrollert. Da han ble 15 begynte han på MIT (Massachusetts Institute of Technology) for å ta et forberedende kurs for å bli elektroingeniør. Da han var 19 hadde han allerede to Mastergrader. Han begynner deretter å jobbe for sine foreldre i Stark Industries. Problemet er at han setter mye større pris på playboytilværelsen enn å pleie ingeniørkunstene sine. Men så blir foreldrene drept i en bilulykke. Bilulykken er egentlig iverksatt av Stark Industries’ konkurrenter Republic Oil (senere Roxxon). Som 21-åring arver Tony Stark Industries og snur livet hans på hodet.

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.