1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

Finn kostymer

Ingen tilgjengelige produkter

Star Wars var populær er populær og kommer til å fortsette med det langt frem i tid. Disse kultfilmene har karakterer som gir oss alt fra gåsehud til latter. Finn er en karakter fra filmen The Force Awakens. Han er menneske og som barn ble han tatt fra foreldrene for å trenes opp til å bli en StormTrooper. Kostymer kan gjøre deg eller barna om til Finn for en stund. Få leke litt og ha det moro samtidig som en nesten kan føle Finns styrke via kostymet. Captain Phasma var også en stor del av Finns verden som hans kaptein. Kanskje en av dere trenger et kostyme som henne? Stormtroopers er kjente figurer fra filmene og du vil ha alles oppmerksomhet som Finn. Det er nesten umulig å unngå. Kostymer som dette passer alle anledninger også for fester som ikke har et Star Wars tema. Du fikser kostymefesten – og vi kostymet!

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.