1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

Doktor kostymer

Kirurgfrakk
Veil. pris 279 kr.
159 kr.
Lege
Veil. pris 239 kr.
209 kr.
Blodig frakk
Veil. pris 279 kr.
259 kr.
Zombielege
Veil. pris 529 kr.
419 kr.
Zombie lege jente
Veil. pris 359 kr.
309 kr.
Mr. Doctor
Veil. pris 359 kr.
339 kr.
Liten kirurg
Veil. pris 169 kr.
159 kr.
Liten zombiekirurg
Veil. pris 239 kr.
209 kr.
Blodig legefrakk, voksen
Veil. pris 289 kr.
209 kr.
Dr. Feelgood
Veil. pris 849 kr.
539 kr.
Liten morsom tannlege
Veil. pris 169 kr.
149 kr.
Liten doktorgutt
339 kr.
Operasjonslege
239 kr.
Liten zombiedoktor
309 kr.
Operasjonslege
209 kr.
Liten doktor
269 kr.
Liten operasjonslege
169 kr.
Liten lege
169 kr.
Liten skjelettkirurg
239 kr.
Dr. Zombie
309 kr.
Zombie Doktor
309 kr.
Zombie Tannlege
309 kr.
Hekse Doktor
349 kr.
Pest-doktormaske
Veil. pris 169 kr.
149 kr.
Zombiedoktor-sett
Veil. pris 149 kr.
119 kr.
Mr. Voodoo-doktor
479 kr.
Liten Doktor McStuffins, deluxe
469 kr.
Forskerkostyme
209 kr.
Liten lege
309 kr.

Drømmer du om å bli sykepleier eller doktor? Oppleve den hektiske og romantiske stemningen på et sykehus en privat helseklinikk eller et legekontor? Som lege utfører du et av verdens eldste yrker med stort ansvar for dine ”pasienter”. Bærer du på en slik drøm men ikke arbeider som dokter i virkeligheten kan du iallfall leve deg inn i rollen for en kveld! Vi har kostymer som virkeliggjør drømmen. Du kan velge mellom å være lege eller sykepleier. Det er alltid populært å stille med kostymer fra et dramatisk sykehusmiljø. Er dere flere som skal ut for å feste kan dere danne et eget team og forestille de dyktige medarbeiderne på Akutten eller i en av den andre TV-seriene fra klinikker og sykehus rundt om i verden. Og er stemningen på topp vil det ganske sikkert bli et fornøyelig innslag om du tar frem barndomsminner og foreslår å ”leke doktor” igjen.

Legeuniform og doktoruniformStrengt tatt er en doktor en person som tatt doktorgrad, men om du er i dét hjørnet, kan du jo opptre som en distré professor i medisin. Om du har sansen og talentet, kan du fortelle morsomme legevitser, eller fremføre en legesketsj, det er mange muligheter for å gjøre suksess med kostymer som lege eller ”dokter”! Du bør iallfall ta med deg stetoskop, kanskje også en legekoffert, slik at du har alt utstyret som trengs for å ”ta tempen” og på alle andre måter sikre gjestenes helse utover kvelden! Det spørs om ikke alle må inn til legesjekk i løpet av selskapet…

Lege, doktor, dokter

Ikke at det betyr så mye i den store sammenhengen, men det kan være greit å vite forskjellen på doktor og lege. I dagligspråket er det ikke så farlig, men om du stiller med doktorgrad i filosofi betyr ikke det at dine ferdigheter som lege kanskje er så mye å skryte av. Kostymer gjør heldigvis utslaget. Dem skaffer vi! Om du ønsker å demonstrere dine ferdigheter som lege, doktor eller sykepleier i løpet av selskapet, er dette opp til deg. Pasientene vil forhåpentlig raskt finne ut av om du er det ene eller det andre, og om dine egenskaper som lege holder.

Flotte kostymer for helsearbeidere

Alle som har jobbet eller ligget på sykehus, vet hvor hektisk det kan være når pasienter blir brakt inn etter en ulykke, eller når noen er blitt akutt syke og i full fart blir trillet inn på operasjonssalen. Da er det godt å kunne stole på et solid og effektivt legeteam. Dyktige medarbeidere som alle sørger for at pasienten kan vende trygt hjem. Om du er kirurg, anestesilege eller fødselslege, har vi kostymer som lar deg opptre i rollen som appellerer mest til deg.

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.