1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

Dinosaur kostymer

Oppblåsbare køller med dinosaur motiv
39 kr.

RAWR! Dinosaurer er kule dyr og enhver kul jente eller gutt kommer til å digge våre dinosaur-kostymer! Disse myteomspunnede enorme skapningene fra en svunnen tid har fascinert barn og voksne i lang tid. Disse dyrene levde for 250-65 millioner år siden og dinosaurer og drager har blitt gjenstand for mange populære filmer og bøker. Kjenner du for eksempel til Lillefot og vennene hans? Der finner vi den lille langhalsen Lillefot som reiser gjennom verden på leting etter den store dalen. Dinosaurer kan være små og søte men de kan også være store og farlige! Tyrannosaurus Rex er en av de mest kjente dinosaurene og denne er kjent for sine skarpe tenner og sin store størrelse. Vi har flotte kostymer for den som vil kle seg ut som en dinosaur. Det er bare å finne frem ditt beste dinosaur-brøl og få på seg kostymen og så er du klar for å skremme enhver som krysser din vei!

Om våre dinosaurkostymerDinosaurene levde mellom 250 og 65 millioner år siden, og det er vel egentlig ingen som vet nøyaktig hvordan de så ut. Men på grunn av forskning og funn av gamle fossiler vet vi mer og mer hvordan mange dinosaurer så ut og levde. Noen dinosaurer var planteetere, slik som Triceratops og Stegosaurus, men aller mest kjent er nok den fryktinngytende Tyrannosaurus Rex. Dette var en stor, kjøttetende dinosaur, og er kanskje den typen de fleste assosierer med dinosaurer.

En tøff dinosaur på kostymefest

I vårt sortiment har vi et stort antall kostymer med ulike dyr og skapninger, og dinosaurkostymer er noe av de kuleste - dette kan umulig slå feil på karnevalet eller i utkledningsbursdagen. Når kostymet er på plass er det bare å begynne å øve på rollen som dinosaur – kanskje trippende på tærne med karakteristiske håndbevegelser, eller mer voldsom med store skritt og sterke brøl!

Moro med flere kule kostymer

Vi kan tilby en rekke morsomme og kule kostymer på Kostymer.no. Ikke bare finner du et stort utvalg med dyrekostymer (for eksempel tiger, kanin, elefant og apekatt), men du kan også finne kostymer med andre temaer fra ”gamle dager” – for eksempel kostymer med tema som huleboer, viking, middelalder, gresk og romersk, og Zombie. Det aller eldste av kostymene er riktignok dinosauren, men det skal jo litt til å slå dinosaurene på alder! Kanskje kan en kostymefest med temaet ”Før i tiden” være en god ide? Her har man store muligheter for hva man skal kle seg ut som, og det er vel egentlig bare fantasien som setter grenser. På Kostymer.no finner du til og med et tema for hvert tiår på 1900-tallet, så mulighetene er mange for en kostymefest som denne! Dette kan også være et supert tema for en fest med både barn og voksne. Her får barna muligheten til å lære litt om historien – to fluer i en smekk!

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.