1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

Brannmann kostymer

-32%
Brannmann
Retail. pris 589 kr.
399 kr.
Liten brannmann
239 kr.
Hot brannmann
Veil. pris 419 kr.
349 kr.
DELUXE
Liten brannmannjakke, rød
Veil. pris 299 kr.
269 kr.
Liten brannmann
Veil. pris 169 kr.
129 kr.
Brannmannsett for barn
Veil. pris 229 kr.
129 kr.
Lille brannmann for barn
Veil. pris 299 kr.
239 kr.
Brannmann Babe
Veil. pris 939 kr.
649 kr.
Kaptein Brannmann
Veil. pris 1 459 kr.
879 kr.
Liten Brannmann Sam
429 kr.
Liten rød brannmannsgutt
269 kr.
Svart Brannmann
399 kr.
Vakker kvinnelig brannmann
359 kr.
Liten brannmann, rød
399 kr.
Vakker brannmann
499 kr.
Kvinnelig brannmann
399 kr.
Brann Babe
399 kr.
Liten brannmann, svart
309 kr.
Brannbabe i rødt
399 kr.
Brannmann Sam
359 kr.
Brannmann, barn
309 kr.
Onesie babybrannmann
399 kr.
Brandbabe
609 kr.

Her finner du kostymer for deg som drømte om å bli heltemodig brannmann! Mange av oss fantaserte som barn om å rykke ut til dramatiske branner der vi ble berømte for vårt mot og uegennyttige innsats for mennesker og dyr i nød. Vi kunne kjenne spenningen og adrenalinet som strømmet gjennom kroppen. Alarmen som gikk: ”Alle mann til pumpene!”. Kaste oss inn i den røde brannbilen. Med hylende sirener kjøre for full fart gjennom gatene. Kanskje få navnet vårt og et dramatisk bilde i avisen i det vi redder mennesker ut av et overtent hus. Tar du på deg brannmannsuniform når du skal i en bursdag eller i et kostymeparty vil du garantert få oppmerksomhet. Kjekke brannmenn er alltid populære. Eller hva er mer sexy enn en kvinne som opptrer handlekraftig på vegne av redningstjenesten? I vårt utvalg av kostymer finner du alt du trenger for å gjøre lykke som tiltrekkende brannmann.

BrannmannkostymeKjekke menn i uniform gjør alltid damene myke om hjertet. Lite synes å være mer attraktivt i kvinners øyne enn menn som bærer uniform, så hvorfor ikke utnytte dette når du skal i selskap og ønsker litt ekstra oppmerksomhet fra det annet kjønn? Å være brannmann har alltid fremstått med heltestatus. De fleste av oss er tiltrukket av dramatikken av brannbiler i utrykning, eller når vi med skrekkblandet fryd ser flammer som slikker en husvegg. Med kostymer som signaliserer at her kommer en helt – hva er mer uimotståelig?

Kostymer som signaliserer at her kommer en helt

Helten er som regel selvbevisst og utstråler både sjarm og tiltrekningskraft. Om du ønsker å skape ekstra blest om din brannmannstatus, kan du gå til anskaffelse av ekstra utstyr og tilbehør. Du kan jo for eksempel stille med egen slange, låne husets brannapparat og fremføre ditt eget drama der du ”redder” damene fra den ”sikre død”. Festen får ekstra underholdningsverdi om du ikke bare stiller i brannmannsuniform, men opptrer som ekte helt på festen. Da har du ikke bare flotte kostymer å velge mellom, men du gjør lykke som skuespiller i tillegg!

Ingen røyk uten ild

Hva ønsker du å være? Du kan velge mellom ulike kostymer med brannmann som tema. Vi har to versjoner som begge garantert gjør susen. Noen foretrekker den sexy utgaven. Men du kan også velge en mer tradisjonell uniform med hjelm. Noen ekstra påfunn rundt din opptreden som dristig brannmann gjør heller ingen skade. Har du en sirene, får du oppmerksomhet som det holder. Men det er ikke verd å gjøre ”øvelsen” altfor realistisk heller, så tenk gjennom konsekvensene… Når du kjøper kostymer fra oss, skal du vite at du både får den oppmerksomheten du er ute etter, og at varen holder hva den lover.

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout
jQuery(function() { setInterval(function() { if (jQuery('#klarna-checkout-iframe').length) { jQuery('#klarna-checkout-iframe').css('width', '650px'); } }, 500); });

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.