1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

80 talls klær

Top Gun: Jagerpilot
499 kr.
-10%
Mrs. Top Gun
Retail. pris 375 kr.
339 kr.
Treningsdrakt
399 kr.
Gymnastikkdrakt
399 kr.
Gymnastikkjente
419 kr.
80-tallsmann
399 kr.
80-tallets ville jente, svart
609 kr.
Mr. Top Gun
609 kr.
Roller girl
399 kr.
Pop girl
399 kr.
Nettingbluse
149 kr.
Blondebluse, rosa
209 kr.
Top Gun babe
609 kr.
Top Gun: kvinnelige jagerpilot
479 kr.
Blondebluse, oransje
189 kr.
Ghostbuster
509 kr.
Dancing diva
419 kr.
Punker
529 kr.
Skjelett
649 kr.
Teen Wolf Varulv
699 kr.
Rubiks kube
349 kr.
Liten rockestjerne for barn
189 kr.
Punker sett
299 kr.
Rosa 80-tallssett
259 kr.
Mr. Energizer
269 kr.
Dirty Dancing: Baby
499 kr.
Baywatch livredderkjole
319 kr.
Treningsdrakt for dame
399 kr.
Michael Jackson, "Thriller" Blouse
339 kr.
-53%
Pacman 2D
Retail. pris 319 kr.
150 kr.
Sexy Ghostbuster
439 kr.
Sexy Top Gun-babe
479 kr.
Top Gun: Jagerpilot
699 kr.
Top Gun: Jagerpilot, dame
579 kr.
Sølvleggings med paljetter
299 kr.
Rosa 80-talls t-skjorte
179 kr.

Laster inn flere produkter...
Herlige 80-tallet! Dette tiåret er fullt av knæsje farger, glitter og glam, og svære hårfrisyre. Glam-rockerne hadde en viktig posisjon på 80-tallet, og frisyrene deres kan man virkelig bli imponert av – puddelhåret har for mange blitt selve symbolet på 80-tallet. Kvinnene på 80-tallet brukte ofte sterk, fargerik sminke og store smykker. Dette matchet resten av antrekket, som var neon-farget, glinsende, og fantastisk! Her gjaldt det å få oppmerksomhet! På 80-tallet lot mange seg inspirere av såpeoperaen Dynastiet, hvor det var glamour, glitter og rikdom som gjaldt. Om du skal på en fest med 80-tallstema, har du virkelig noe å glede deg til! Vi har flotte kostymer som vil passe perfekt inn i den fantastiske 80-tallsverdenen. Om du er ute etter kostymer for glamrockere eller kostymer med sterke farger og leopardmønster, har du kommet til rett plass. Sett på fantastisk 80-tallsmusikk, kom deg ut på dansegulvet, og gjør deg klar til å skinne!

80-talls klær og kostymerI dag er det mange som ler av 80-tallets mote, med de enorme hårfrisyrene, knallsterke fargene og hvite tennissokkene. Kostymefester med 80-tallstema er utrolig populært, og nesten alltid garantert en helaften med latter og moro! Kanskje er det lengselen tilbake til disse glade og fargerike årene som gjør at folk vil kle seg ut med 80-talls-kostymer? Uansett – med et av våre flotte kostymer kan du være sikker på at du kommer til å imponere hele festen!

Glam-rocker eller mafia-kostyme?

I vårt sortiment har vi et stort utvalg med ulike kostymer fra 80-tallet. Her finner du både typiske ”glam rocker”-kostymer, dragqueen-kostymer, og til og med et fantastisk mafia-kostyme! 80-tallet var preget av en rekke ulike stilarter, og dette gjenspeiler vårt gode utvalg av kostymer fra 80-tallet. Her er det bare å velge og vrake etter egne behov. Kanskje skal du på kostymefest med mafiatema, eller rett og slett et klassisk Bad Taste Party? Våre kostymer med 80-tallstema møter dine behov!

Arranger en 80-tallsfest

80-tallsfester blir nesten alltid suksess, så hvorfor ikke arrangere en kostymefest med dette temaet på eget initiativ? Med litt innsats kan du klare å imponere de fleste. Lag en spilleliste med den aller beste 80-tallsmusikken, slik som A-Ha, New Order, Bon Jovi, Madonna og Prince (av en eller annen grunn skaper 80-tallsmusikk nesten alltid god stemning og dansefaktor!). Dekorer lokalet med discokule, konfetti, og neonfargede duker. Om du vil gå ordentlig til verks, kan du se om du finner noen gamle 80-tallseffekter, slik som kassetter, trappetroll, Rubiks Kube, og kule solbriller. Slik kommer gjestene til å bli imponert! Nå trenger du bare et flott kostyme og noen venner, og festen er i gang. Gjør dere klare til å danse hele natta, skinnende som stjerner i deres spreke kostymer. En 80-tallsfest er en fest du sent kommer til å glemme!

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.