1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

50-talls klær

Smoking jakke
229 kr.
Grease: sporty Sandy
439 kr.
Marilyn Monroe
609 kr.
Grease: Thunderbird
459 kr.
Grease: Lille Pink Lady
259 kr.
Grease: Liten Thunderbird
389 kr.
50-tallskjole
Veil. pris 319 kr.
309 kr.
Grease: Frenchy
529 kr.
Grease: Pink Lady
259 kr.
Elvis, Viva Las Vegas
579 kr.
Elvis Rock'n roll
579 kr.
Elvis i gull
649 kr.
Lady Elvis American Eagle
459 kr.
Lady Elvis Viva Las Vegas
459 kr.
Elvis American Eagle
899 kr.
50-tallsdress
379 kr.
Lille Elvis, American Eagle
469 kr.
Rockabilly bondejente
359 kr.
Frenchy-parykk, Grease, rosa
209 kr.
DELUXE
50-talls babe
359 kr.
Blazer med paljetter i sølv
749 kr.
Blazer med paljeter, Svart
749 kr.
Klassisk badedrakt, rød
359 kr.
Grease: Sandy Cheerleader
399 kr.
DELUXE
Grease: Pink Lady
379 kr.
Miss Monroe
289 kr.
Elvis
599 kr.
Søt 50-talls jente i rosa
209 kr.
Søt 50-talls jente i blått
209 kr.
50-talls kirsebær kjole
299 kr.
50-tallsservitør
379 kr.
Zombie 50-talls
319 kr.
50-talls t-skjorte
199 kr.
50-talls collegejakke
199 kr.
Svart 50-talls skjørt
229 kr.
Rødt 50-tallsskjørt
229 kr.

Laster inn flere produkter...
På 50-tallet oppsto de store motehusene med designere som Yves Sant Laurent og Christian Dior. Film og TV ble mer vanlig, og på grunn av dette ble det vanligere og vanligere å følge moten. På 50-tallet har vi de klassiske ”swing-skjørtene” som er vide med smale liv. Kjolene hadde vide skuldre med skulderputer og struttende byster, og smale liv. Slik kom de feminine formene tydelig fram. Det ble også en eksplosjon av farger og mønstre, og i dag kjenner mange til de typiske polkadottene fra 50-tallet. Med disse kjolene og skjørtene er det perfekt å svinge seg til swing-musikken som er karakteristisk for dette tiåret. For herrene var det populært å kle seg i dresser – ofte vide bukser med sæler, og skjorter med ulike mønstre. Dersom du trenger et kostyme til et tiår på 1900-tallet, er 50-talls-kostymer absolutt å anbefale. Her er det lett å ta den ”helt ut,” og kle seg i en flott 50-talls-kostyme.

Om 50-talls klær og kostymer50-tallsmoten er flott, og det er ikke rart at det fortsatt er en mengde mennesker som blir inspirert av klærne fra denne tiden. Sett på litt Elvis og swing deg rundt i et vidt, prikkete swing-skjørt, og kjenn gleden over å danse! Det arrangeres ofte kostymefester med tema som er knytta til 50-tallet. Kostymer fra 50-tallet er feminine og sprudlende, og om du virkelig er fan kan du ha på kostymet til hverdags!

50-tallets store stjerner

På 50-tallet fantes det mange store filmstjerner og musikere, og mange av disse blir sett på som legender den dag i dag. Av de aller største finner vi blant annet Elvis, som er en av de største ikonene fra hele det forrige århundre. De fleste kjenner også til Marilyn Monroe, skuespilleren som virkelig ble et moteikon og verdensberømt for sine prestasjoner. Hun var kjent for sine flotte former, og påvirket definitivt kroppsidealet på denne tiden. Enhver kvinne som er ute etter mote-inspirasjon og kostymer fra 50-tallet er nødt til å ta en titt på Marilyn Monroe! De store stjernene fra 50-tallet har vært med på å prege motebildet helt fram til vår tid. Det finnes mange flotte kostymer som tar utgangspunkt i disse moteikonene. Om du tar på deg et perlekjede og et prikkete tørkle på hodet faller du rett inn i 50-tallets mote.

Fest med kostymer fra 50-tallet

En 50-tallsfest er en strålende idé for den som elsker å være kreativ! Her finnes det masser av muligheter for å pynte både seg selv og lokalet. Du kan for eksempel ta utgangspunkt i en klassisk 50-talls amerikansk diner, med rutete sjakk-gulv, coca-cola-reklamer, og knallrøde skinnmøbler. Serveringen består av en stor milkshake med et kirsebær på toppen. Om gjestene kler seg i kostymer med 50-tallsinspirasjon kommer dere til å bli dratt rett tilbake i tid. Sett på litt Elvis, Chuck Berry eller Ray Charles, og stemningen er komplett.

"

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.