1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

20-talls klær

Elegant sigarettholder
29 kr.
Forførende Charlestonjente
Veil. pris 409 kr.
319 kr.
Glamorøs Charlestonkjole
259 kr.
Gangsterbluse
269 kr.
Tøff gangster
Veil. pris 359 kr.
309 kr.
Gangster, hvit
Veil. pris 459 kr.
389 kr.
Charlestondanser
399 kr.
20-tallsdiva
419 kr.
Chicagojente
419 kr.
Liten mafiaboss
Veil. pris 299 kr.
269 kr.
Charlesston diva
349 kr.
Zombiegangster
419 kr.
Hvitt gangstersett
229 kr.
Charlestonsett
169 kr.
Gangster, gull
399 kr.
Charleston-diva, rosa
269 kr.
Charleston-diva, lyseblått
269 kr.
Hvit Charleston Babe
419 kr.
Vintage Gangster Boss
429 kr.
Zombie Charleston Jente
349 kr.
Gangster Darling
309 kr.
Zombie Gangstertøs
379 kr.
Jazz Josie
279 kr.
Rød Charleston kjole
469 kr.
1920-talls Charlestonbabe
419 kr.
Charleston diva i gull
419 kr.
1920-talls babe
429 kr.
Glam kjole i rosa/sølv
389 kr.
Fin Charlestondiva, plus size
399 kr.
Foxy Charleston Diva
319 kr.
Zombie Gangster i hvitt
479 kr.
Kul stripete dress
539 kr.
Paljekk i sølv
379 kr.
Charleston Diva
269 kr.
Charleston Diva, rød
399 kr.
Charleston Diva, svart
399 kr.

Laster inn flere produkter...
Hva er vel mer elegant enn 20-tallets flotte klesdrakter, med fjær i håret, perlekjeder, og mørk leppestift? Her finner du kostymer som tar deg rett tilbake til en svunnen tid! Tiårets stil har sammenheng med kvinnefrigjøringen på samme tid, og kvinneidealet fra 20-tallet er mer ”frekt” enn tidligere. Plutselig kledde kvinnene seg med korte skjørt og kjoler, og fikk korte hårfrisyrer. Ja, de røykte til og med sigaretter og hørte på jazzmusikk!

Å gå på kostymefest kledd som en person fra 20-tallet kan virkelig være moro. Kanskje du er invitert på fest med ”The Great Gatsby”-tema, eller kanskje alle skal ha kostymer fra ulike tiår. Med en av disse flotte kostymene fra 20-tallet kan det ikke slå feil. Ta på deg en paljettkjole som glinser i lyset fra lampa, eller en Can-Can-kjole – den kan ta pusten fra enhver! Det eneste som mangler er litt gammel jazz på anlegget og en dansepartner.

Om 20-talls klær og kostymer

Flotte kostymer fra 20-tallet er virkelig noe for seg selv, og med disse kan du få smaken av hvordan det var å leve for nesten 100 år siden. Kostymefester med tema 20-tallet har blitt svært så populære den siste tiden. Dette kan kanskje skyldes Hollywoodfilmen ”The Great Gatsby” med kjente skuespillere som Leonardo DiCaprio og Toby McGuire. I denne filmen får du se fantastiske kostymer. Her har du brun dress og vest for herrene, og korte kjoler og fjær i håret for damene. Det er ikke rart at folk vil kle seg ut i slike kostymer når de har muligheten!

20-tallets stilikoner

20-tallet var tiden stumfilmene hadde sitt inntog for fullt, og en av de store stjernene i stumfilmbransjen var Louise Brooks. Denne kvinnen ble virkelig et stilikon, med sitt korte hår, perlekjede, mørke leppestift og kraftige øyensminke. I tillegg til å være skuespiller var hun også modell, showgirl, og en dyktig danser. Hun ble omtalt som en av de såkalte ”flapper-jentene,” en av disse frekke jentene som kledde seg med kort kjole eller skjørt, kort hår og tydelig sminke. På 20-tallet ble det oppstyr når noen gikk kledd slik. De kjempet kampen for kvinnefrigjøring, en kamp som har foregått fram til vår tid. I dag kan vi takke Louise Brooks og de andre flapper-jentene for sitt mot – og ikke minst for sin fantastiske stil!

Finn stemningen med kostymer

Om du skal på fest hvor temaet er 20-tallet finnes det en mengde idéer for å sette stemningen. For det første – kostymer! Vi tilbyr flotte kostymer med et autentisk preg, og du kan videreutvikle kostymene med et perlekjede, høyhelte sorte sko og kraftig sminke. 20-tallets mann kledde seg ofte i brun dress, brun vest, sløyfe og lakksko. Ta med en stokk for å virkelig sette stemningen! Sett på Louis Armstrong, demp belysningen og tenn noen stearinlys, finn fram sigarettholderen, og gjør deg klar for en reise tilbake i tid!

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.