1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

Yoda kostymer

Ingen tilgjengelige produkter

Det er ikke alle forunt å bli ansett som den viktigste og mektigste jediridderen i Star Wars Galaksen. Faktisk gjelder dette kun en av mange utrolige jedier – Yoda! Denne lille og merkelige skapningen som ved første øyekast kan virke som kun en merkelig skapning. MEN – så oppdager man raskt at her er det sterke krefter og en unik hjerne bak dette merkelige utseende. Yoda er nesten litt som kostymer i seg selv. På utsiden ser man en ting men på innsiden finner man noe helt annet. Denne kultfiguren fra filmene gir barna inspirasjon og kostymet gir suksess på karnevalet. Kostymer som dette er også utmerket for at flere kan kle seg som en gruppe. Yoda har lært opp alle de mektige Jediridderne. Så hvorfor ikke gå sammen som Yoda Luke Skywalker og Obi-Wan Kenobi. Har du tenkt deg på neste filmpremiere er det en selvfølge å kle seg ut for en vellykket kveld sammen med andre Star Wars fan.

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.