1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

Watchmen kostymer

Ingen tilgjengelige produkter

New York. Året er 1985. New York City Police ettersøker mordet på Edward Blake. Politiet har ingen spor å gå etter men den maskerte borgerverneren Rorshach beslutter seg for å se nærmere på saken. Han oppdager at liket egentlig er mannen som kaller seg The Comedian. Denne er en berømt helt som er engasjert av den amerikanske regjeringen. Rorshach blir sikker på at noen er ute etter å drepe eventyrere som har maskert seg i kostymer som han selv og The Comedian. Han drar derfor raskt av gårde for å advare vennene sine. De har pensjonert seg og er opptatt med sin egen virksomhet. Vennene er Dan Dreiberg Doctor Manhattan hans elskerinne Laurie Juspeczyk og Adrian Veidt. Etter at Blake er gravlagt melder nasjonale TV-stasjoner at Doctor Manhattan er årsaken til et kreftutbrudd blant tidligere venner og kolleger. Meldingen tas på alvor og regjeringen sender Manhattan i eksil til Mars.

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.