1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

Uniform kostymer

Mrs. Top Gun
469 kr.
Fangekule
39 kr.
Kaptein
319 kr.
Pilotsett
Veil. pris 395 kr.
239 kr.
Kaptajns kasket
69 kr.
Militærpannebånd
39 kr.
Sjømannshatt med anker
69 kr.
-9%
Brannmann
Retail. pris 439 kr.
399 kr.
Alv, leprechaun
429 kr.
Militærsminke
49 kr.
Sailorhatt, hvit
39 kr.
Klassisk flyvertinne
Veil. pris 319 kr.
229 kr.
Klassisk pilot
259 kr.
Sjømannshatt
49 kr.
-43%
Militære Babe
Retail. pris 385 kr.
219 kr.
Britisk politibetjent for dame
339 kr.
Kapteinens hatt
159 kr.
Mr. Top Gun
609 kr.
Forførende FBI-agent
469 kr.
Liten brannmannhjelm, gul
39 kr.
Klassisk pilot
Veil. pris 429 kr.
309 kr.
Seilerjente
359 kr.
Frekk sekretær
349 kr.
Mr. Offiser
579 kr.
Lege
209 kr.
Seilerskjerf.
109 kr.
Blodig frakk
259 kr.
Sykepleiertilbehør
69 kr.
Top Gun: kvinnelige jagerpilot
479 kr.
Fransk stuepike , XL
399 kr.
Stuepikesett
89 kr.
Grease: sporty Sandy
439 kr.
Liten kaptein
269 kr.
Fangekjede
269 kr.
Liten militærgutt
Veil. pris 239 kr.
199 kr.
Liten araber
159 kr.

Laster inn flere produkter...
Er du bedt på kostymeball er klar for karneval eller du ønsker å finne på noe morsomt til et bursdagsselskap? Vi har kostymer for alle anledninger. Noen av de mest populære antrekkene du kan velge er uniformer fra vårt store utvalg. Uansett hvilke kostymer du velger vil du garantert gjøre inntrykk - enten du er mann eller dame! Vi har mange forskjellige uniformer som vil gi deg fortjent oppmerksomhet for kvelden. Du kan velge å stille som kjekk brannmann attraktiv sykepleier tøff politimann eller møte opp som en matros som ønsker å ha det litt gøy mens han har landlov. Eller kanskje du heller vil være en effektiv flyvertinne som serverer gjestene for anledningen? Med en uniform fra oss vil du garantert vekke oppmerksomhet. Vårt utvalg av kostymer garanterer at du har alle muligheter til å leve ut dine drømmer og gjøre den lykken for anledningen som du fortjener!

Om våre uniformkostymerDet er ingen tvil: Å stille i uniform er en sikker vinner. Av alle våre kostymer er uniformer noe av det sikreste du kan velge for å bli lagt merke til. Hvem kan motstå en kjekk brannmann eller tøff politimann? Det er noe med den utstrålingen som en uniform gir deg. Kostymer som gir ssosiasjoner til autoritet og makt. Når du stiller i uniform, får du umiddelbart en aura av selvsikkerhet som gjør deg tiltrekkende og karismatisk. Om du oppfører deg med selvsikkerhet, vil du helt sikkert gjøre lykke. Om du har noen medaljer i tillegg, en sabel eller annet som forsterker inntrykket, gjør det heller ingen ting!

Kostymer som gir deg autoritet og tiltrekningskraft

Med et uniformkostyme har du sikret suksess for kvelden, enten du skal på kostymeball eller i et løssluppent venneparty på byen. Jo mer flid du gjør deg med antrekket, jo bedre føler du deg, jo større lykke vil du gjøre på de andre gjestene. Slipp deg løs! Du får ikke mer moro enn du skaper selv. Når du velger kostymer fra oss, skal du vite at vi har deg som kunde i fokus. Når du er fornøyd, er selvsagt også vi fornøyde.

Full tilfredshetsgaranti

Skulle du av en eller annen grunn ikke være fornøyd med våre kostymer, får du pengene tilbake. Vi har et stort utvalg, og når vi anbefaler våre kostymer, er det fordi vi vet at våre kunder er svært fornøyd med våre løsninger. Det er ikke alltid like lett å velge kostymer, og vi hjelper deg om du skulle stå fast. Ofte kan det være god hjelp å ha med seg en venn eller kjæresten. Men kommer alene, har vi dyktige kundebehandlere som hjelper deg å velge riktige kostymer for anledningen. Vi sørger for at du får aller beste service!

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.