Menu
MENU

Tyrolerkjole med rosa forkle

SKU: Widmann-Tyrolerkvinne
kr 449,00

Lagerstatus: På lager

* Påkrevde felt

Veldig populær tyrolerkjole til oktoberfest!

Settet inneholder:

- Brun kjole med påsydd rosa skjorte
- Rosa forkle

Detaljer

Flott tyrolerkjole med rosa forkle

Tør vi foreslå en tyrolerkjole med rosa forkle til neste julebord? Kanskje er det litt i dristigste laget, men hvis du skal på Oktoberfest i Tyskland er det i hvert fall omtrent obligatorisk å teste ut dette morsomme antrekket. Iført en snerten kjole i ekte tyrolerstil blir du garantert midtpunktet på kommende kostymefest. Med denne søte kjolen følger et rosa forkle - og garantert mange muntre smil fra de andre deltakerne på festen!

Vår tyrolerkjole med rosa forkle finnes i mange størrelser, fra S til XL. Det er et stilig kostyme som vekker positive assosiasjoner og som passer perfekt på neste kostymefest. Dette er et antrekk som gjør deg glad og som får gleden til å smitte over på omgivelsene dine. Har du aldri hatt på deg et tyrolerantrekk før, har du sjansen nå!

Oktoberfestkostymer

Ølfestivalen i München ble for første gang arrangert i 1810. Anledningen var bryllupet som stod mellom Ludwig, Bayerns kronprins, og prinsesse Therese. De kongelige i Bayern inviterte byens innbyggere til fest, med hesteveddeløp og andre forlystelser. Festen ble raskt så populær at den ble gjentatt hvert eneste år. I dag har ølfestivaler bredt seg til hele verden, særlig til USA og Canada med mange utflyttede tyskere. Det spesialbryggede ølet kan du nyte i en literskanne, en såkalt ”Mass”. Sterkt på smak og mye alkohol! Bare lokale bryggerier har tillatelse til å brygge dette ølet. Kom til oss og skaff deg flotte kostymer til din egen ølfestival!

Tyrolerdrakt og andre tradisjonelle kostymer

Ølet blir servert i store telt. Det kan ta opp til to måneder å sette opp disse teltene. Teltene kan romme fra tre til ti tusen mennesker. Oppstarten er første helgen i oktober. Mer enn 6 millioner mennesker fra hele verden dukker opp hvert år. Det lokale navnet på festivalen er ”Wiesn”. Dette kommer av stedet festivalen avholdes, etter prinsesse Therese: Theresienwiese. Festen er naturlig nok en stor del av den Bayerske kulturtradisjonen. En så populær festival har selvsagt inspirert andre byer til å arrangere tilsvarende arrangementer. Oktoberfestkostymer er en viktig del av kulturen. Den tradisjonelle Tyroler-drakten og flere andre antrekk finner du hos oss.

Oktoberfest er verdens største folkefest

I 2013 ble det servert 7,7 millioner liter øl under de 16 dagene festivalen varte. Tradisjonelle matretter er en del av arrangementet. Alt fra Hendl til Schweinebraten og Steckerlfisch. Eller kanskje du heller vil forberede Würstl, Schweinshaxe, Käsespätzle eller Knödel? Det er bare å ta frem oppskriftsboka! Dette er mat som passer ypperlig til kraftig øl. Sauerkraut vet vel de fleste hva er. Sørger du for maten, sørger vi for kostymer som skaper den rette koloritten.


Tilleggsinformasjon

Type: Dame
Tema Oktoberfest
Reviews