Menu
MENU

Tyrolerbukser med seler

SKU: Widmann-Tyrolerbukser med seler
kr 349,00

Lagerstatus: På lager

* Påkrevde felt

Tyrolerbukser med seler

Settet inneholder:

- Lederhosen

Detaljer

Tyrolerbukser med seler

Klassikeren for en hver øl-festival eller oktoberfest er uten tvil denne Lederhosen. En slik tyrolerdrakt med seler gir deg basen for en drakt som har lange tradisjoner i Bayern. Du kan ikke unngå å bli lagt merke til hvis du ikler deg Tyrolerbukser med seler neste gang du skal i festlig lag eller kanskje karneval? La kun fantasien sette stopper for hvordan du selv kan komplementere denne drakten til akkurat din anledning.

Tyrolerbukser med seler kommer i en mosegrønn, lun farge. Både stoffet og passformen er behagelig. Selene er utformet og plassert slik at de gir det autentiske og tradisjonelle utseendet som man skal kunne forvente av en tyrolerbukse. Buksen kommer i fire forskjellige størrelser; small, medium, large og x-tra large. Ingen oktoberfestival uten en bukse som denne!

Oktoberfestkostymer

Ølfestivalen i München ble for første gang arrangert i 1810. Anledningen var bryllupet som stod mellom Ludwig, Bayerns kronprins, og prinsesse Therese. De kongelige i Bayern inviterte byens innbyggere til fest, med hesteveddeløp og andre forlystelser. Festen ble raskt så populær at den ble gjentatt hvert eneste år. I dag har ølfestivaler bredt seg til hele verden, særlig til USA og Canada med mange utflyttede tyskere. Det spesialbryggede ølet kan du nyte i en literskanne, en såkalt ”Mass”. Sterkt på smak og mye alkohol! Bare lokale bryggerier har tillatelse til å brygge dette ølet. Kom til oss og skaff deg flotte kostymer til din egen ølfestival!

Tyrolerdrakt og andre tradisjonelle kostymer

Ølet blir servert i store telt. Det kan ta opp til to måneder å sette opp disse teltene. Teltene kan romme fra tre til ti tusen mennesker. Oppstarten er første helgen i oktober. Mer enn 6 millioner mennesker fra hele verden dukker opp hvert år. Det lokale navnet på festivalen er ”Wiesn”. Dette kommer av stedet festivalen avholdes, etter prinsesse Therese: Theresienwiese. Festen er naturlig nok en stor del av den Bayerske kulturtradisjonen. En så populær festival har selvsagt inspirert andre byer til å arrangere tilsvarende arrangementer. Oktoberfestkostymer er en viktig del av kulturen. Den tradisjonelle Tyroler-drakten og flere andre antrekk finner du hos oss.

Oktoberfest er verdens største folkefest

I 2013 ble det servert 7,7 millioner liter øl under de 16 dagene festivalen varte. Tradisjonelle matretter er en del av arrangementet. Alt fra Hendl til Schweinebraten og Steckerlfisch. Eller kanskje du heller vil forberede Würstl, Schweinshaxe, Käsespätzle eller Knödel? Det er bare å ta frem oppskriftsboka! Dette er mat som passer ypperlig til kraftig øl. Sauerkraut vet vel de fleste hva er. Sørger du for maten, sørger vi for kostymer som skaper den rette koloritten.


Tilleggsinformasjon

Type: Herre
Tema Oktoberfest
Reviews