1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

Toy story kostymer

Ingen tilgjengelige produkter

Lei av kjedelige hverdager uten spenning og moro? Få på deg kostymer fra den Oscarvinnende animasjonsfilmen Toy Story! Her kan du bli cowboyhelten Woody tøffe Jessie eller en av de andre morsomme figurene fra filmen. Utvalget inkluderer kule versjoner både for barn og voksne. Alle kostymer er rike på detaljer og etterlater ingen tvil om hvilken rollefigur du har ikledd deg. Toy Story appellerer ikke bare til barn selv om de minste som regel kjenner til historien best. Disse utkledningene passer utmerket også til voksne som vil ha et snilt og velkjent kostyme som vekker oppsikt og begeistring uten at det blir drøyt eller skremmende for de aller yngste. Ekstra morsomt er det nå hele familien skal på samme kostymefest eller karneval. Da er det bare å fordele rollene ettersom hva man selv vil og deretter begi seg ut i animasjonsfilmenes ubegrensede univers.

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.