1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

Thorin Oakenshield kostymer

Ingen tilgjengelige produkter

Hvem har vell ikke lyst til å kle seg ut som denne kjekke barske dvergen fra Ringenes Herre filmene? Thorin er konge av Durins folk og fikk tilnavnet Eikenskjold da skjolde hans knakk og han måtte bruke en eikegren for å forsvare seg selv. Han ble introdusert i filmen Hobbiten og spiller en ganske stor rolle i denne filmen. Her kan du velge om du vil kle deg ut i kostymer som representerer Thorin som en stor kriger eller som en mektig konge hva er vell ikke kulere enn det? Thorin har langt mørkt hår skjegg og kler seg i mye skinn og pels tøy. Denne uimotståelige ”hunken” kan slåss med pil og bue sverd og øks – noe som er meget imponerende. Det gir deg også mange valgmuligheter når du skal velge hvilket tilbehør du vil bruke til kostymet. Kostymer av Thorin er virkelige råe kostymer!

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.