Menu
MENU

Stor sort afroparykk

SKU: 8003558046737
kr 169,00

Lagerstatus: 5+ på lager

Stor sort afroparykk

Settet inneholder:

- Parykk

DetaljerOm 70-tallet

70-tallet startet med arven fra hippiene – blomstrete mønstre, slengbukser, hodebånd, og en fredefull stemning. Utover tiåret vokste det fram en annen kultur – discoen! Mange forbinder 70-tallet med discoens fantastiske rytmer og grooves, med de fargeglade klærne, og med endeløs dansing på diskoteker. Vi har et stort utvalg kostymer med 70-tallstema. Her finner du masse disco-inspirerte kostymer, samt mer hippie-liknende kostymer.

Disco-fest med kostymer fra 70-tallet

Disco fever! Drøm deg tilbake til en svunnen tid med klær som glinser i lyset fra discokula. Her handler det om å skinne! I vårt sortiment har vi et stort utvalg kostymer som tar deg rett tilbake i tid – glinsende skjorter, knallfargede partydresser og sslengbukser, sexy catsuits for kvinner, og fantastiske paljettkjoler. Glitter, glinsende stoffer, paljetter og fargerike lys setter raskt stemningen på en fest med disco-tema. Få på deg et par stilætthæler eller platåsko, og du er som dratt tilbake i tid. En discokule er selvsagt et must på en kostymefest med disco-tema, og dersom du setter på låter som ”Mandolay,” ”I will survive,” eller ”I’m so excited” kommer gjestene til å juble av glede. Her er det virkelig lov å slå seg løs på dansegulvet!

Flere kostymer fra ulike tiår

På vår nettside finner du et stort utvalg av kostymer fra alle tiårene mellom 1920 og 1990. Dette er et fantastisk utgangspunkt for den som ønsker å mimre tilbake! Her har du også muligheten til å lære litt motehistorie, og dette kan gjøre det enda mer gøy å bruke kostymer fra de ulike tiårene. Kostymene er perfekte for mange ulike selskaper og kostymefester. En kostymefest med temaet ”1900-tallets ulike tiår” kan by på mye moro for gjestene! Hvorfor ikke arrangere en quiz med spørsmål om mote på 1900-tallet? 1900-tallets mote er et flott tema for en kostymefest, og det vil være underholdende for både store og små.


Tilleggsinformasjon

Lagerplassering L_07_01
Type: Dame, Herre
Tema 70-tallet, Afro
Størrelse Onesize
Reviews