1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

Spania kostymer

Ingen tilgjengelige produkter

Spania er ofte bare «syden» for mange nordmenn. Tro oss Spania er heldigvis mye mer enn sol og strandliv. Her finner vi blant annet sangria flamenco og tapas. Spanjolene er et fyrig folkeslag med temperament og følelsene liggende utenpå klærne. Kanskje derfor vi finner kostymer fra Spania så fascinerende det er så ulikt oss nordmenn. Ifør deg en heftig flamencokjole og du vil formelig føle hvordan du livner til. Eller hva med et matador kostyme? Utvalget er mangfoldig og du kan kle deg akkurat som den karakteren du vil. Finn også tilbehør som passer til de kostymene du velger. For eksempel har skikkelige flamencodansere kastanjetter og sko som lager litt lyd. Damene gjerne en blomst bak øret og kanskje mannen skulle hatt en bart eller en gitar hengende på ryggen? Kostymer som dette slår ikke feil uansett hva du velger. Husk også på barna. Det er ingenting som sjarmerer oss mer enn glade barn på kostymefest!
Spanske kostymer

Spania fascinerer oss på flere måter. Ikke bare er det et yndet ferieland, men her finner man også mat og skikker vi har falt for. Temafester er en ypperlig anledning for å «spille ut» dragningen mot det spanske. By inn til fest fylt med fantastiske kostymer, tapas og spansk gitarmusikk. Dans til smektende og temperamentsfulle rytmer på kalde kvelder, eller avkjøl deg med en sangria på en varm sommerkveld. Et minne for livet for både voksne og barn.

Kostymer fra Flamencoens land

Det spanske temperamentet og måten de viser følelser på kommer frem i dansen flamenco. Her er det fyrige rytmer og fortellinger i en og samme dans. Vil du bruke kostymer å kaste deg i dansen må du nesten ha med litt tilbehør. Blomst bak øret for damene er et «must». Det samme gjelder for et sett kastanjetter. Den typiske flamenco-mannen har gitar eller danseskoene på. Gjerne kombinert med en litt macho holdning i samme slengen. Kostymer fra Spania er selvsagt ikke bare for de voksne. Her kan barna også finne det de trenger til kostymefesten. Lør gjerne også noen spanske fraser. Det slår alltid godt an.

Reis verden rundt

Kostymefester kan være så mangt og temaene kan ha forskjellige formål. Det kan være alt fra opptredener på skolen og til en heidundrende feiring. Tar du en kikk på kategorien «Land» får du kanskje samme ide som oss for en kostymefest? Inviter til selskap hvor folk skal kle seg opp i kostymer fra et land. Hver enkelt må også bidra med en matrett eller ting fra landet de har valgt. Din oppgave som vert blir å lage et godt utgangspunkt for denne reisen og selskapet. Dekorer med forskjellige flagg, ballonger i flaggfarger og musikk fra diverse land. Lærerikt, morsomt og gode minner – alt på en gang – og verden rundt på en kveld.

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.