1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

Simpsons kostymer

Ingen tilgjengelige produkter

Denne serien har gått på TV siden 1989 så det er ingen tvil om at den var og i noen grad er uhyre populær. Alle vet hvem Homer Marge Bart og Lisa er. Denne familien er av den dysfunksjonelle typen og det blir veldig mye moro på grunn av det. Her er det bare å kle seg opp i gult ha masse produkt i håret og velge hvilken av karakterene du vil kle deg ut som. Kostymer som representerer familien er kjempe gode valg for en rå kostymefest. Kostymer fra denne tv-serien passer både inn i 90-talls temaet og for Film og TV temafester. Her er det mange forskjellige personligheter å velge mellom. Alt fra den rampete ungdommen Bart til den smarte jenta Lisa. De fleste kjenner også til Ned Flanders den kristne naboen som alltid snakker på rim. Så her er det bare å være kreativ!

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.