1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

Rocket Rackoon kostymer

Ingen tilgjengelige produkter

Rocket Raccoon er et fremstående medlem av superheltteamet Guardians of the Galaxy. Navnet er et hint til Beatles’ ”Rocky Raccoon” som kom i 1968. Rocket Raccoon er en intelligent antromorfisk raccoon. Det vil si at han er en eksellent taktiker og skarpskytter. Vi har flere kostymer fra dette spennende universet! Hva med å sette i scene et av eventyrene i Marvels univers med kostymer vi skaffer dere? Sjekk hele utvalget og sett sammen deres eget eliteteam. Som med mange av de andre karakterene finner du Rocket Raccoon også som leke i TV-serier og videospill. I filmen ”Guardians of the Galaxy” som kom på lerretet i 2014 er det Bradley Cooper som gir stemmen til Rocket Raccoon. I februar 2014 ble Skottie Young den nye skaperen av Rocket Raccoon. Skikkelsen ble utviklet av Bill Mantlo og Keith Giffen henholdsvis tekstforfatter og illustratør. Rocket Raccon ble introdusert i Marvel Preview i 1976.

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.