Prins og prinsesser kostymer

Tornerose. Som vekkes av sin dype søvn. Av den kjekkeste prinsen i verden. Et kyss som forandrer hele livet. Utallige er de små prinsesser som har drømt om å møte sin prins gjennom historien. Kjenne at hjertet står i brann. Erobre. Bli erobret. Vite at hun i prinsens øyne er den vakreste i hele verden. Og hva med den kjekke prinsen? Når han ser den deilige piken som sover så søtt blant torner og duftende roser er det da mulig å motstå henne? Med uimotståelig kraft blir han trukket mot å berøre denne vidunderlige skapningen. Prinsen er ikke klar over at det er hans kjærlige kyss som vekker Tornerose fra sin dype søvn. Uansett kan han ikke motstå henne. Det er som om hun, er henne han har ventet på hele sitt liv. Det ømmeste kyss. Og magien skjer. Gjenskap drømmen med våre kostymer for prinsen og verdens vakreste prinsesse!

Ingen tilgjengelige produkter

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.