Menu
MENU

Oktoberfestsokker til lederhosen

SKU: 95701
Sokker som passer til våre lederhosen

Størrelsesinformasjon:

Str M tilsvarer skostørrelse 39-42
Str L tilsvarer skostørrelse 43-46

Detaljer

Oktoberfest sokker til lederhosen

Skal du på oktoberfestival og vil kle deg for anledningen? Hva med et par oktoberfest sokker til lederhosen? Som kjent er lederhosen korte i bena, så da må du komplementere buksene med et par lange sokker som kan holde leggene varme. Disse sokkene er behagelige å bruke, og gode og varme. Disse sokkene kan du like godt bruke til andre klær som til et lederhosen kostyme på en tysk festival.

Vi har oktoberfest sokker til lederhosen i både mellomstore og store størrelser. Er skostørrelsen din mellom 39 og 42 bør du gå for medium, og bruker du mellom 43 og 46 så er large størrelsen for deg. Du har ikke en fullstendig tyrolerdrakt på deg om du ikke har noen ordentlige sokker på bena dine.

Oktoberfestkostymer

Ølfestivalen i München ble for første gang arrangert i 1810. Anledningen var bryllupet som stod mellom Ludwig, Bayerns kronprins, og prinsesse Therese. De kongelige i Bayern inviterte byens innbyggere til fest, med hesteveddeløp og andre forlystelser. Festen ble raskt så populær at den ble gjentatt hvert eneste år. I dag har ølfestivaler bredt seg til hele verden, særlig til USA og Canada med mange utflyttede tyskere. Det spesialbryggede ølet kan du nyte i en literskanne, en såkalt ”Mass”. Sterkt på smak og mye alkohol! Bare lokale bryggerier har tillatelse til å brygge dette ølet. Kom til oss og skaff deg flotte kostymer til din egen ølfestival!

Tyrolerdrakt og andre tradisjonelle kostymer

Ølet blir servert i store telt. Det kan ta opp til to måneder å sette opp disse teltene. Teltene kan romme fra tre til ti tusen mennesker. Oppstarten er første helgen i oktober. Mer enn 6 millioner mennesker fra hele verden dukker opp hvert år. Det lokale navnet på festivalen er ”Wiesn”. Dette kommer av stedet festivalen avholdes, etter prinsesse Therese: Theresienwiese. Festen er naturlig nok en stor del av den Bayerske kulturtradisjonen. En så populær festival har selvsagt inspirert andre byer til å arrangere tilsvarende arrangementer. Oktoberfestkostymer er en viktig del av kulturen. Den tradisjonelle Tyroler-drakten og flere andre antrekk finner du hos oss.

Oktoberfest er verdens største folkefest

I 2013 ble det servert 7,7 millioner liter øl under de 16 dagene festivalen varte. Tradisjonelle matretter er en del av arrangementet. Alt fra Hendl til Schweinebraten og Steckerlfisch. Eller kanskje du heller vil forberede Würstl, Schweinshaxe, Käsespätzle eller Knödel? Det er bare å ta frem oppskriftsboka! Dette er mat som passer ypperlig til kraftig øl. Sauerkraut vet vel de fleste hva er. Sørger du for maten, sørger vi for kostymer som skaper den rette koloritten.Tilleggsinformasjon

Type: Herre
Tema Oktoberfest
Reviews