Menu
MENU

Oktoberfesthatt med fjær (rosarutete mønster)

SKU: 8003558957125
kr 99,00

Lagerstatus: 10+ på lager

Denne flotte hatten med fjær og rosarutete mønster gir deg prikken over i'en på kostymet ditt!

"Onesize fits all" er størrelsen på denne.

Detaljer

Oktoberfesthatt med fjær (mønster med rosa ruter)

Ikke bare passer en oktoberfesthatt med fjær (mønster med rosa ruter) perfekt sammen med et hvilket som helst oktoberfestkostyme. En hatt som dette her kan også brukes i hverdagen om du føler for å være litt ekstra stilig. En rosa og hvit fjær - og et rutete hvitt og rødt mønster på båndet - gir også denne hatten litt ekstra personlighet. Dette er et kostyme man virkelig må ta av seg hatten for!

Vår oktoberfesthatt med fjær (mønster med rosa ruter) gir en hvilken som helst utkledning litt ekstra krydder. Hatten er laget for å passe de fleste hoder. Ikke la deg lure av at fjæren på hatten er rosa - denne hatten er ikke bare ment for kvinner, men passer like godt på menn som vil vise sin mer fargerike side.

Oktoberfestkostymer

Ølfestivalen i München ble for første gang arrangert i 1810. Anledningen var bryllupet som stod mellom Ludwig, Bayerns kronprins, og prinsesse Therese. De kongelige i Bayern inviterte byens innbyggere til fest, med hesteveddeløp og andre forlystelser. Festen ble raskt så populær at den ble gjentatt hvert eneste år. I dag har ølfestivaler bredt seg til hele verden, særlig til USA og Canada med mange utflyttede tyskere. Det spesialbryggede ølet kan du nyte i en literskanne, en såkalt ”Mass”. Sterkt på smak og mye alkohol! Bare lokale bryggerier har tillatelse til å brygge dette ølet. Kom til oss og skaff deg flotte kostymer til din egen ølfestival!

Tyrolerdrakt og andre tradisjonelle kostymer

Ølet blir servert i store telt. Det kan ta opp til to måneder å sette opp disse teltene. Teltene kan romme fra tre til ti tusen mennesker. Oppstarten er første helgen i oktober. Mer enn 6 millioner mennesker fra hele verden dukker opp hvert år. Det lokale navnet på festivalen er ”Wiesn”. Dette kommer av stedet festivalen avholdes, etter prinsesse Therese: Theresienwiese. Festen er naturlig nok en stor del av den Bayerske kulturtradisjonen. En så populær festival har selvsagt inspirert andre byer til å arrangere tilsvarende arrangementer. Oktoberfestkostymer er en viktig del av kulturen. Den tradisjonelle Tyroler-drakten og flere andre antrekk finner du hos oss.

Oktoberfest er verdens største folkefest

I 2013 ble det servert 7,7 millioner liter øl under de 16 dagene festivalen varte. Tradisjonelle matretter er en del av arrangementet. Alt fra Hendl til Schweinebraten og Steckerlfisch. Eller kanskje du heller vil forberede Würstl, Schweinshaxe, Käsespätzle eller Knödel? Det er bare å ta frem oppskriftsboka! Dette er mat som passer ypperlig til kraftig øl. Sauerkraut vet vel de fleste hva er. Sørger du for maten, sørger vi for kostymer som skaper den rette koloritten.


Tilleggsinformasjon

Lagerplassering H_10_01_03
Type: Dame, Herre
Tema Oktoberfest
Størrelse Onesize
Reviews