Menu
MENU

Oktoberfesthatt med fjær (blårutete mønster)

SKU: 8003558957118
kr 99,00

Lagerstatus: 20+ på lager

Denne flotte hatten med fjær og blårutet mønster gir deg prikken over i'en på kostymet ditt!

"Onesize fits all" er størrelsen på denne.

Detaljer

Oktoberfesthatt med fjær (mønster med blå ruter)

Den nesten bokstavelige prikken over i-en på en hver tyrolerdrakt er hodeplagget. Og i en oktoberfesthatt med fjær (mønster med blå ruter) viser du at du har både stil, klasse og personlighet. En grå hatt som denne er et klassisk plagg som aldri går av moten. Og når den i tillegg har en blå og hvit fjær bundet i et bånd med rutete blått og hvitt mønster, så stikker den seg ut i mengden.

Vår oktoberfesthatt med fjær (mønster med blå ruter) kommer i en størrelse som er ment å passe på hodet til de fleste. I tillegg er ikke denne hatten bare ment som en del av en utkledning. Den kan nemlig helt fint brukes til både hverdag også fest også, både med og uten den blå fjæren.

Oktoberfestkostymer

Ølfestivalen i München ble for første gang arrangert i 1810. Anledningen var bryllupet som stod mellom Ludwig, Bayerns kronprins, og prinsesse Therese. De kongelige i Bayern inviterte byens innbyggere til fest, med hesteveddeløp og andre forlystelser. Festen ble raskt så populær at den ble gjentatt hvert eneste år. I dag har ølfestivaler bredt seg til hele verden, særlig til USA og Canada med mange utflyttede tyskere. Det spesialbryggede ølet kan du nyte i en literskanne, en såkalt ”Mass”. Sterkt på smak og mye alkohol! Bare lokale bryggerier har tillatelse til å brygge dette ølet. Kom til oss og skaff deg flotte kostymer til din egen ølfestival!

Tyrolerdrakt og andre tradisjonelle kostymer

Ølet blir servert i store telt. Det kan ta opp til to måneder å sette opp disse teltene. Teltene kan romme fra tre til ti tusen mennesker. Oppstarten er første helgen i oktober. Mer enn 6 millioner mennesker fra hele verden dukker opp hvert år. Det lokale navnet på festivalen er ”Wiesn”. Dette kommer av stedet festivalen avholdes, etter prinsesse Therese: Theresienwiese. Festen er naturlig nok en stor del av den Bayerske kulturtradisjonen. En så populær festival har selvsagt inspirert andre byer til å arrangere tilsvarende arrangementer. Oktoberfestkostymer er en viktig del av kulturen. Den tradisjonelle Tyroler-drakten og flere andre antrekk finner du hos oss.

Oktoberfest er verdens største folkefest

I 2013 ble det servert 7,7 millioner liter øl under de 16 dagene festivalen varte. Tradisjonelle matretter er en del av arrangementet. Alt fra Hendl til Schweinebraten og Steckerlfisch. Eller kanskje du heller vil forberede Würstl, Schweinshaxe, Käsespätzle eller Knödel? Det er bare å ta frem oppskriftsboka! Dette er mat som passer ypperlig til kraftig øl. Sauerkraut vet vel de fleste hva er. Sørger du for maten, sørger vi for kostymer som skaper den rette koloritten.


Tilleggsinformasjon

Lagerplassering I_08_GULV
Type: Dame, Herre
Tema Oktoberfest
Størrelse Onesize
Reviews