1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

Obi-Wan Kenobi kostymer

Ingen tilgjengelige produkter

Nå kan du enkelt få lov til å være en legende for noen timer. Kostymet som Star Wars legenden Obi-Wan Kenobi sørger for det. Sving den lyseblå lyssabelen med en stil og eleganse de færreste kan vise til. Obi-Wan Kenobi er en av de få karakterene vi treffer i alle Star Wars filmene og det er ikke uten grunn. Han er Jediridderen vi får følge fra han går i opplæring og til han blir mentor for mange andre viktige karakterer. En av disse er Luke Skywalker. Når du får på deg kostymer som dette vil du med det samme kunne kjenne at du retter ryggen litt ekstra opp. Det krever tross alt noe for å opptre som denne Jedien og det er ikke for alle. Bruk kostymet på alle typer fester hvor man kler seg ut eller bruk den på Halloween. Med de egenskapene Obi-Wan Kenobi har vil det bli mer knask enn knep!

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.