Nasjonaldrakter

Så å si alle verdens folkeslag har sine egne folkedrakter nasjonaldrakter eller festdrakter kostymer som er beregnet for spesielle anledninger. De er ofte er en del av en lang tradisjon og lett gjenkjennelige på grunn av spesielle kulturelle kjennetegn. Om du mangler nasjonaldrakt i forbindelse med en offentlig anledning kan vi hjelpe deg med dette. Kanskje du har lyst til å stille i et nasjonalt antrekk i et multikulturelt bryllup? Det kan også være et tips å invitere til en folkefest der du legger opp til at flere nasjonaliteter er representert. Om du mangler kostymer har vi utvalget. Det er bare å sette i gang med forberedelsene! Hva med å invitere til ”Jorden rundt på 80 dager”! En verdensomseiling med forskjellige antrekk? Så kanskje du kan be gjestene om å dele av sine egne reisetips fra steder rundt omkring i verden. Slik kan du gjøre festen til en spennende rundreise.

Ingen tilgjengelige produkter

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.