Menu
MENU

Naken mann kostyme for voksne

SKU: 94008
kr 298,00

Lagerstatus: På lager

* Påkrevde felt

Kostymet inneholder:

- Hel overtrekks drakt

Detaljer

Naken mann kostyme for voksne

Har du lenge lett etter et vågalt kostyme til din neste utkledningsfest, men med et ønske å ikke vise egen hud? Vårt naken mann kostyme for voksne passer for både damer og menn. Naken mann kostymet er virkelig noe som får alle på festen til å le! Kostymet består av en hel overtrekksdrakt i en lys hudtone. På brystet har du to brystvorter, hår på brystet, hår under armene, en penis og hår på penisen. Dette er en utkledning for de voksne!

Naken mann kostyme for voksne finnes selvsagt også i store størrelser. Du kan velge mellom small til medium eller large til exstra large. Utkledningen passer godt til de fleste kroppsfasonger. Din kostymefest kommer derfor til å bli helt rå! Men kostymet er også flott til et utdrikningslag, ettersom det er både stort og luftig, men samtidig humoristisk.

Kostymer til utdrikningslag

Arrangementet skal selvsagt holdes hemmelig. Hovedpersonen får vel en viss anelse om at det er ugler i mosen. Men detaljene skal iallfall ikke lekkes. Jo mer overraskende begivenhetene utvikler seg, jo bedre. Legger du opp til flere ”poster” underveis, er et godt råd å planlegge god tid i forveien slik at det ikke blir stress og mas. Når det gjelder kostymer, har vi mange som kan benyttes i et utdrikningslag. Det er mest avhengig av hva slags tema og aktiviteter du legger opp til. Viktig er det også å tenke på hvem du som forlover inviterer. Et utdrikningslag er for dem som kjenner bruden eller brudgommen godt, gode venner og kolleger, alle som står vedkommende nær.

Uvanlige aktiviteter. Uvanlige kostymer

Skal utdrikningslaget bli minneverdig, bør du finne på noe utenom det vanlige. Slik gjør du både hovedpersonen og deltakerne happy. Belønningen er at de vil snakke om begivenheten i mange år etterpå! Avhengig av hvor du bor, kan type transport være et eksempel på en annerledes aktivitet. Det kan variere fra limousin til trillebår, hest og kjerre, eller kanskje luftballong? Typen aktivitet vil også bestemme kostymer. Dessuten bør du tenke på hvem du har med å gjøre. Det er vanlig å få bruden eller brudgommen til å ”drite seg ut”. For noen kan dette skape dårlige minner. Ikke alle setter pris på de samme ”morsomhetene”. Klikk her for å se kostymer til utdrikningslag.

Here we go!

Et bra utdrikningslag skal både være overraskende og utfordrende. Å bli ”kidnappet” er et av de eldste triksene i denne gamet. Å sette brud eller brudgom av på et ukjent sted for selv å finne veien hjem. Bind for øynene. Artige leker. Å kle den utvalgte opp i vågale kostymer. Du inviterer noen som hovedpersonen ikke kunne drømme om. Morsomme gaver med små hint. Felles barndomsminner er alltid bankers.Tilleggsinformasjon

Lagerplassering J_03_05
Reviews