Naken kostymer

Dette er antrekket for deg som vil ta den helt ut. Bokstavelig talt. Iallfall når det kommer til kostymer som passer ypperlig for en vågal fest. Et antrekk som viser deg som ekte mannfolk i sin fulle prakt. Eller en het kvinne i sin mest forførende utgave av Femme Fatale. Rikelig utrustet fra Moder Naturs generøse side. Her er det fritt frem. ”Full Bounty” som de ville sagt på utenlandsk. Ikke antrekket som velges av de blygeste blant oss. Ikke av pripne tanter uansett på hvilken side av kjønnsgjerdet de befinner seg. Har du lyst på oppmerksomhet og gode forslag som avslutning på en heidundrende fest derimot. Gjør deg klar for en het kveld. Her er antrekket for deg som våger alt. Uten blygsel. Som ikke er redd for oppfordringer og hete forslag. For dét kan vi love deg for visst i natt blir du festens midtpunkt og Cupidos dronning.

Ingen tilgjengelige produkter

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.