Menu
MENU

Naken dame kostyme for voksne

SKU: 94009
kr 298,00

Lagerstatus: På lager

* Påkrevde felt

Kostymet inneholder:

- Hel overtrekks drakt

Detaljer

Naken damekostyme for voksne

Skal du på utkledningsfest og ønsker å være festens midtpunkt? Hos kostymer.no finner du nå naken dame kostyme for voksne, slik at du kan dra alles blikk mot deg! Kostymet består av en hel overtrekksdrakt. Overtrekksdrakten skal imitere en naken kvinne med store brystvorter og hår under armene. Du får også med hår nedentil, for å gi kostymet enda flere detaljer. Kostymet finnes i store størrelser, som gjør at det passer de fleste fasonger.

Med vårt naken dame kostyme for voksne er du klar for din neste kostymefest! Dette er en utkledning som passer den perverse og humoristiske. Du får kostymet i størrelsene small til medium og large til extra large. Visste du at kostymet også passer godt til utdrikningslag? Arranger fest til den kommende brud eller brudgom og ha en morsom kveld!


Kostymer til utdrikningslag

Arrangementet skal selvsagt holdes hemmelig. Hovedpersonen får vel en viss anelse om at det er ugler i mosen. Men detaljene skal iallfall ikke lekkes. Jo mer overraskende begivenhetene utvikler seg, jo bedre. Legger du opp til flere ”poster” underveis, er et godt råd å planlegge god tid i forveien slik at det ikke blir stress og mas. Når det gjelder kostymer, har vi mange som kan benyttes i et utdrikningslag. Det er mest avhengig av hva slags tema og aktiviteter du legger opp til. Viktig er det også å tenke på hvem du som forlover inviterer. Et utdrikningslag er for dem som kjenner bruden eller brudgommen godt, gode venner og kolleger, alle som står vedkommende nær.

Uvanlige aktiviteter. Uvanlige kostymer

Skal utdrikningslaget bli minneverdig, bør du finne på noe utenom det vanlige. Slik gjør du både hovedpersonen og deltakerne happy. Belønningen er at de vil snakke om begivenheten i mange år etterpå! Avhengig av hvor du bor, kan type transport være et eksempel på en annerledes aktivitet. Det kan variere fra limousin til trillebår, hest og kjerre, eller kanskje luftballong? Typen aktivitet vil også bestemme kostymer. Dessuten bør du tenke på hvem du har med å gjøre. Det er vanlig å få bruden eller brudgommen til å ”drite seg ut”. For noen kan dette skape dårlige minner. Ikke alle setter pris på de samme ”morsomhetene”. Klikk her for å se kostymer til utdrikningslag.

Here we go!

Et bra utdrikningslag skal både være overraskende og utfordrende. Å bli ”kidnappet” er et av de eldste triksene i denne gamet. Å sette brud eller brudgom av på et ukjent sted for selv å finne veien hjem. Bind for øynene. Artige leker. Å kle den utvalgte opp i vågale kostymer. Du inviterer noen som hovedpersonen ikke kunne drømme om. Morsomme gaver med små hint. Felles barndomsminner er alltid bankers.


Tilleggsinformasjon

Type: Dame, Herre
Tema Naken
Reviews