Menu
MENU

Mørkebrune lederhosen med rosa skjorte

SKU: Widman-Mørkebrune lederhosen med rosa skjorte
kr 598,00

Lagerstatus: På lager

* Påkrevde felt

Mørkebrune lederhosen med rosa skjorte

Settet inneholder:

- Skjorte
- Lederhosen

Detaljer

Mørkebrune lederhosen med rosa skjorte

Skal du på ølfestival? Kostymet mørkebrune lederhosen med rosa skjorte er et flott valg om du skal skal på verdens største folkefest, nemlig oktoberfesten. Kostymet består av mørkebrune lederhosen, som er korte bukser til knærne laget av brunt stoff, med småruta rosa skjorte med lange armer. Dette antrekket er likt det tradisjonelle tyroler kostymet og du er nå klar for den største ølfestivalen. Hele 16 dager til ende varer den og her blir det heidundrende fest!

Mørkebrune lederhosen med rosa skjorte er et kostyme med god passform og som er i god kvalitet. Velg mellom størrelsene S, M, L og XL. Dette er et antrekk i store størrelser! Kompletter med knehøye strømper, sko og matchende oktoberfesthatt, og du har fått den autentiske tyroler looken. Med dette antrekket er du klar for oktoberfesten hvor 7,7 millioner øl blir konsumert årlig!

Oktoberfestkostymer

Ølfestivalen i München ble for første gang arrangert i 1810. Anledningen var bryllupet som stod mellom Ludwig, Bayerns kronprins, og prinsesse Therese. De kongelige i Bayern inviterte byens innbyggere til fest, med hesteveddeløp og andre forlystelser. Festen ble raskt så populær at den ble gjentatt hvert eneste år. I dag har ølfestivaler bredt seg til hele verden, særlig til USA og Canada med mange utflyttede tyskere. Det spesialbryggede ølet kan du nyte i en literskanne, en såkalt ”Mass”. Sterkt på smak og mye alkohol! Bare lokale bryggerier har tillatelse til å brygge dette ølet. Kom til oss og skaff deg flotte kostymer til din egen ølfestival!

Tyrolerdrakt og andre tradisjonelle kostymer

Ølet blir servert i store telt. Det kan ta opp til to måneder å sette opp disse teltene. Teltene kan romme fra tre til ti tusen mennesker. Oppstarten er første helgen i oktober. Mer enn 6 millioner mennesker fra hele verden dukker opp hvert år. Det lokale navnet på festivalen er ”Wiesn”. Dette kommer av stedet festivalen avholdes, etter prinsesse Therese: Theresienwiese. Festen er naturlig nok en stor del av den Bayerske kulturtradisjonen. En så populær festival har selvsagt inspirert andre byer til å arrangere tilsvarende arrangementer. Oktoberfestkostymer er en viktig del av kulturen. Den tradisjonelle Tyroler-drakten og flere andre antrekk finner du hos oss.

Oktoberfest er verdens største folkefest

I 2013 ble det servert 7,7 millioner liter øl under de 16 dagene festivalen varte. Tradisjonelle matretter er en del av arrangementet. Alt fra Hendl til Schweinebraten og Steckerlfisch. Eller kanskje du heller vil forberede Würstl, Schweinshaxe, Käsespätzle eller Knödel? Det er bare å ta frem oppskriftsboka! Dette er mat som passer ypperlig til kraftig øl. Sauerkraut vet vel de fleste hva er. Sørger du for maten, sørger vi for kostymer som skaper den rette koloritten.


Tilleggsinformasjon

Type: Herre
Tema Oktoberfest
Reviews