Menu
MENU

Mintgrønn blomstrete hatt med gul blomst (Ibiza hatt)

SKU: 8003558259700
kr 149,00

Lagerstatus: 1-4 på lager

Diger mintgrønn hatt i plush, hatten har ellers et blomstrete mønster og en gedigen solsikke som pynt!

Til gøyale kostymefester, hippiefester, reggaeparty og kanskje også en Hawaii fest er denne kjempeflott!

Gjør kostymet ditt komplett med denne plushhatten, og ikke minst de andre grønne av misunnelse!!

Diameter: ca 43 cm

Detaljer


Om våre 60-talls kostymer

60-tallet var noe for seg selv. Ungdommene gjorde opprør, noe som blant annet skyldtes TV-ens framvekst. For første gang ble det sendt tv-sendinger fra krigsrammede land, og i USA og i resten av verden ble krigshandlingene mot Vietnam fordømt av mange ungdommer. Ungdommene gjorde opprør, og kledde seg i opprørske klær – og dette bød mange foreldre imot. De sluttet å klippe håret, de hørte på rar musikk, de dro på festivaler, og mange tok også narkotika. Dette preget selvfølgelig motebildet på samme tid. Vi har et stort utvalg med kostymer som er inspirert av hippiene på 60-tallet, så her er det bare å velge og vrake!

Finn formen med kostymer fra 60-tallet

Det er lett å komme i 60-tallsstemning. Ta på deg et av våre flotte kostymer, og kombiner det gjerne med et par smykker og armbånd, noen knallrunde briller og et par behagelige sandaler. Her handler det om å ha det behagelig, og om å gjøre opprør mot normen. Og blomster, massevis av blomster! Sett blomster i håret og på bordet. Om det er sommer kan du plukke løvetann eller prestekrager og plassere i håret eller i skjegget, og du kommer til å ose av 60-talls fredsstemning i et av våre kostymer. Om du setter på litt musikk fra samme tiår er stemningen komplett. Her kan vi anbefale artister som Jefferson Airplane, Jimi Hendrix, Crosby, Stills & Nash, Janis Joplin eller John Lennon. Make love, not war!

Arranger fest fra de ulike tiårene

Dersom du skal arrangere en fest med tema som handler om de ulike tiårene på 1900-tallet, har du et flust med muligheter. I vårt sortiment finner du en rekke kostymer fra 20-tallet og opp til 90-tallet, og her kan du hente mye inspirasjon. Kostymer, pynt, musikk og mat kan være med på å skape den perfekte stemninga. Start festen med en quiz om de ulike tiårene, og la det utvikle seg derfra. Med morsomme kostymer fra vårt utvalg, er denne festen garantert å bli en slager!
Tilleggsinformasjon

Lagerplassering L_04_GULV_03
Type: Tenåringsjente, Tenåringsgutt, Dame, Herre
Tema 60-tallet, 70-tallet, Disco, Hippie
Størrelse Onesize
Reviews