Menu
MENU

Oktoberfest

Oktoberfest kostymer

Kostymer.no er en av Norges største nettbutikker for kostymer til fest. Og dersom du skal ha Oktoberfest, gå overhodet ikke glipp av våre mange tilbud.

Oktoberfest er verdens største folkefest, kanskje med unntak av karnevalet i Brasil. Men om vi holder oss til Europa er Oktoberfest altså helt i topp. Den pleier å begynne i midten av september hvert år, om Munchen er episentrum.
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Rutenett  Liste 
Vare 1 til 24 av totalt 49
per side
Asc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Rutenett  Liste 
Vare 1 til 24 av totalt 49
per side
Asc

Arrangere oktoberfest

Men du trenger ikke reise til Munchen for å oppleve en herlig Oktoberfest. Og faktisk trenger tu ikke reise ut av huset ditt i det hele tatt. Hva med å arrangere en Oktoberfest for venner, slekt og familie?

Da trenger du imidlertid lit planlegging- Nei, vi tenker ikke på øl, selv om dette er ubestridt. Nei, vi snakker selvsagt om kostymer.

For selvsagt trenger du kostymer til din egen Oktoberfest.

Oktoberfest kostymer

Når det gjelder denne kategorien klær eller kostymer skal vi selvsagt søderut. Tyskland, klart, men dette er jo en tradisjon kostymer som også går over de små landegrensen nedover i jodle-paradis.

Stikkordet er små, grønne hatter med fjær for menn, og tyrolerkjoler for menn.

Lederhosen er et plagg som er selvsagt for menn, altså kortbukser med seler. Du kan si hva du vil om denne moten, men at det er ustyrtelig morsomt, det er det vel ingen tvil om.

Dirndl og andre flotte plagg

En dirndl er et tysk-østerriksk plagg som er helt obligatorisk for kvinner som vil delta på en skikkelig måte i din Oktoberfest. Du ser sikkert for deg at vi her snakker om en noe lettere bunad, ofte med et vesentlig kortere skjørt og bluse-ermer.

Ja, av og til kan faktisk lengdene på disse delene av plagget faktisk bli så kort at det trengs ganske høye, hvite strømper for å komplettere antrekket, noe som selvsagt bidrar til stilen.

Sokker til Oktoberfest

Så glem altså ikke sokkene. Eller hattene. Vi nevnte hatter for menn, og det finnes en rekke varianter. Tyrolerhatt heter dette. Ja, egentlig kan man kalle det meste av estetikken rundt Oktoberfest for «Tyroler».

Også våre flotte (men rimelige) Tyrolerskjorter.

Om du har lyst å gå for et enklere kostyme finnes det enkelte meget enkle kostymer, mer som T-skjorter med utvalgt og relevant trykk.

Et godt alternativ.

Oktoberfest tilbehør

Glem for øvrig ikke alt annet tilbehør. Det kan handle om morsomme «antenner» som du fester til hodet. Men ikke vanlige antenner, altså, men noen som har ølkrus på toppen.

Og mens vi snakker om øk som finner du også et absolutt herlig ølflaskekostyme som er garantert å skape mange selfies med de andre deltakerne. Kanskje et av de beste triksene for å skape seg nye venner? Og har du humor er det vel ikke noe kostyme som er bedre enn dette om du plutselig vil sette deg ned i et hjørne av festen for en lengre filosofisk diskusjon?

Bare moro

Men spøk til side, en Oktoberfest skal være moro. Glem bare ikke dette med planleggingen. Den er Alfa og Omega.

Mat og drikke ordner du selv, men om vi skal gi noen tips til siste næringsgruppe vil vi selvsagt si at ølpølser, Wienerpølser (med en helt tydelig knekk), pretzels, potetsalat, sylteagurker og kanskje også fritert svinefett – kanskje den aller beste måten å sørge for at den festlige stemningen holder seg utover kvelden.

Handle på nett

Kostymer.no er et lite selskap med en stor nettbutikk. Faktisk er vi en av Norges aller største nettbutikker for festartikler og kostymer. Dersom du er blitt interessert i å arrangere en Oktoberfest med venner og familie skal du gjøre deg selv en tjeneste og gå gjennom de knappe 80 produktene vi har bare i denne kategorien (Oktoberfest).

Uansett om din drøm er valse rundt som en rødkjolet Heidi, eller som en vesentlig stautere tysker med lederhosen, sokker, hatt og – selvsagt – et ølkrus, ja da finner du det du trenger her.

Rask og sikker levering

Vi fester stor stolthet i å være super-raske med levering, og vi sender deg varene på akkurat den måten du vil. Er du interessert i ekstra rask levering, ordner vi selvsagt dette.

Men glem ikke at vi har gratis frakt over 1000 kroner, så det lønner seg kanskje å gå sammen med venner og kjente som skal være med på din neste Oktoberfest, slik at dere kan spare penger.

Det er sikkert også moro å skulle gå gjennom vår Oktoberfest party katalog, også for å skape en temafest som sikrer at ikke alle stiller opp i de samme Heidi- eller Gunther-kostymene.

Temafest og party

Har du aldri arrangert kostyme fest eller temafest tidligere skal du vite at dette setter en garantert spiss på festen. Og sannsynligheten er stor for at det vil skape minner for live. Og, ikke minst, en rekke flotte foto som du kan legge ut på sosiale medier til glede for en hel verden av venner.

Og du, glem heller ikke at selvsagt kan finne en og annen kostymeartikkel eller tilbehør også uten Oktoberfest party kategorien vår. Oktoberfest på nett er bare en av våre spesialiteter, i hvert fall når det gjelder kostymer.

Parykker er spesielt viktig for kviner, om en vil ha en parodiert look, og da har vi akkurat det du trenger. Fletter er et stikkord. Og du vil bli forbauset over de lave prisene på disse flotte Gretel-parykkene.

Din egen Oktoberfest med Kostymer.no!

Dersom du skal arrangere din egen Oktoberfest kommer du ikke langt uten kostymer, og vi her på Kostymer.no er her for deg. Du kan sende oss en epost dersom du har et spørsmål – eller ringe oss på fastlinje.

Ellers er det bare å legge dine favorittvarer i handlekurven. Ikke vær redd for at alt blir kjøpt, for du kan senere stryke de varene du ikke trenger. Bestem selv om du vil betale alt i en engang, eller delbetale.

Velkommen til Kostymer.no, og til din neste leverandør av alt du trenger til temafester og kostymefester som nettopp en real Oktoberfest.