Menu
MENU

Killer Clown

Killerclown kostyme – eller bare en vanlig klovn?

Klovnekostymer, killer clown maske og sminke, kan være skremmende for mange. Men om du vil kle deg ut som killer clown har vi gode alternativer!

Kostymer.no er en av Norges største, ledende og best likte nettbutikker for kostymer. Om du aldri tidligere har handlet hos oss anbefaler vi at du kikker litt gjennom vår nettkatalog.
Rutenett  Liste 
Found 2 products
per side
Asc
Rutenett  Liste 
Found 2 products
per side
Asc

Killer Clown

Akkurat her på sidene du nå befinner deg på ser vi på det som kalles «killer clown».

Altså en av disse litterære- og filmatiske figurene som er med på å skape frykt i ethvert selskap han eller hun måtte befinne seg i. Det var kanskje Stephen King som først omtalte dette i den vanvittige spennende romanen «It». Og med dette satte han en ny standard. Senere så vi flere slike eksempler, også i en berømt James Bond film.

Uansett så har den symbolske figuren «Killer Clown» godt inn i vår litterære bevissthet, og gitt de fleste av oss søvnløse netter. Så dersom du skal skremme noen, finnes det egentlig et bedre kostyme enn et killer clown kostyme?

Killer clown kostyme

Så på mange måter er dette en klovn, eller Clown, men på andre måter ikke.

Killer Clown kostymer er interessante fordi de skaper en helt uventet reaksjon. Vanligvis er jo klovner hyggelige, ikke sant? Men, for all del, ikke kjøp akkurat disse killer clown kostymene som du ser på denne siden her til ditt neste barneselskap.

Til akkurat det formålet finnes andre alternativ!

Skremmende klovnekostyme

For på denne siden finner du altså de skremmende klovnekostymene. «Scary clown costume», eller «killer clown» kostyme.

Disse er selvsagt ironisk ment, og passer godt til en rekke temafester og kostymefester.

Tankene går i første omgang til Halloween og denne type fester, men selvsagt kan du med disse kostymene skaffe deg komplimenter i nør sagt hvilket som helst kostymeparty.

Killer Clown valg

For øyeblikket har vi to killer clown valg, og det er en svart og en hvit utgave. Det vil si: Hvitstripet på en siden, og med polka dotter på andre. Ganske skummelt, men glem ikke ekstrautstyret, som her er viktig.

Sminke er viktig for enhver klovn, også drapsklovner.

Heldigvis selger vi en meget god, praktisk og rimelig hvit sminke-stick. Den kommer du langt med, men litt blod eller i hvert fall noe rødt eller heller ikke å forakte. Vi har en egen kategori produkter som heter sminke, og der finner du akkurat det du trenger for å fullføre din killer clown kostyme.

Sminke til klovn

Vi nevnte hvit ansiktsfarge, og dette er selvsagt for enhver klovn. Også en killer clown. Glem heller ikke et teatersminkesett med seks farger – inkludert to av de viktigste fargene utenom hvitt: Svart og rød.

Med disse to, enkle produktene kommer du langt med din killer clown kostyme til ditt party.

Men om du vil trekke ting noe lengre er det helt topp og kjøpe vår rimelige pakke «åpent sår med sikkerhetsnåler». Sammen med en enkel parykk er du på vei til å bli festens skumleste karakter, uansett hvor mange vampyrer, zombier eller skjeletter som finnes der!

Parykker killer clown

Kostymer.no har en rekke parykker, og glem ikke at dette er den berømte prikken over i-en. Om du allerede har lite hår kan du selvsagt holde deg uten en stor parykk; kanskje bare legg til noe hår på siden. Eller så blir en skallet-parykk, eventuelt en badehette, et alternativ.

Og mer skal det ikke egentlig til.

Kanskje bare en enkel Colt lekepistol, selv om det finnes en rekke muligheter på v¨re sider for tilbehør.

Kun fantasien setter grenser!

Pynt til fest

Glem ikke at enhver fest, også kostymefester, krever godt med pynt. Og vi har et utvalg av pyntegjenstander som passer godt til alle slags fester.

Om du vil følge skrekktemaet også for festen (eller om du i motsetning fall er eneste killer clown på partyet), kan du kjøpe et avkappet, blodig hode, en skummel dukke med lyd, lys og bevegelse, edderkopper i plast, eller en rekke andre (de fleste mer koselige) pyntegjenstander.

Handle kostymer på nett

Det har aldri vært enklere å handle kostymer på nett. Og legg merke til de gode prisene, og vårt gode utvalg. Dette er noe en vanlig butikk sannsynligvis ikke klarer på samme skala.

Vær også klar over at du har 14 dagers full returrett på alt du kjøper hos oss. Dette er en enorm fordel for kunder, for det betyr at du kan vente å se produktene, for deretter å ombestemme kjøpet.

Ta kontakt for oss for mer informasjon om dette dersom det er aktuelt, og vit at vi er tilgjengelige på telefon eller epost.

Rask levering

Kostymer.no leverer dine kostymer og ditt tilbehør raskt, og vi sender alle våre pakker med Posten, med mindre du velger en annen leveringsmetode. Vår faste pris på 49 kroner per ordre er praktisk, for da blir ikke frakten dyrere uansett hvor mye du handler for.

Ta en videre titt på de produktene vi har, og la deg inspirere av alt vi har nevnt her. Det er mange produkter som kan hjelpe deg med å skremme venner og familie, så legg litt stolthet ned i dette.

Mange typer fester

Selv om en killer clown er skremmende skal du heller ikke være redd for å bruke et slikt kostyme i et helt vanlig kostymeparty. Du trenger altså ikke vente helt til Halloween for å sette i gang med dette. Er du interessert i killer clown og kostymer med dette å gjøre, skal du bestille et eksemplar.

Vi har de aller fleste størrelser, men om det finnes spesielle kommentarer på produktsidene skal du legge merke til dem. Enkelte modeller kostymer har noen mindre størrelser enn andre. Andre større!

Killer clown kostymer er både morsomme og skremmende. Bestill i dag her på Kostymer.no.